Tragedie pentru Olivia Steer. Cum au murit tatăl și sora ei. Sufereau de aceeași boală cruntă

Dan Suta   
în Stiri mondene
23/05/2019, 08:35
Tragedie pentru Olivia Steer. Cum au murit tatăl și sora ei. Sufereau de aceeași boală cruntă
Olivia Steer a dezvăluit tragediile care i-au marcat existența. Sursa foto: Instagram Olivia Steer

Olivia Steer afișează mereu un zâmbet și are mereu o voce caldă, în sufletul ei păstrează o serie de amintiri, multe dintre cele mai neplăcute. Soția lui Andi Moisescu, a cărei popularitate a explodat după ce s-a declarat împotriva vaccinării copiilor pe motiv că le-ar face rău, ascunde o dramă de neimaginat.

Olivia Steer a povestit cum au murit tatăl și sora ei

Fosta vedetă PRO TV a povestit cum și-a pierdut tatăl și sora, oamenii care reprezentau pentru ea principalii stâlpi de susținere în viață. Mulți dintre românii care o apără pe Olivia în demersurile și discursurile controversate îi găsesc scuza perfectă atunci când amintesc de tragediile care i-au marcat existența.

A devenit oare doamna Steer vehementă în privința alimentației și a vaccinării copiilor în urma celor douî decese care au zguduit-o profund? Este foarte probabil. Olivia a declarat într-un interviu, în urmă cu ceva timp, că tatăl și sora ei suferea de o boală care astăzi face tot mai multe victime: cancerul.

Olivia Steer, alături de copilul pe care îl are cu Andi Moisescu. Foto: arhiva personală

Sora Oliviei Steer a aflat că are cancer în timp ce era însărcinată

Fosta prezentatoare a emisiunii ”Dansez pentru tine” a spus că singura ei alinare în urma morții surorii sale este nepoțelul ei, Alin, cel care, din nefericire, a rămas fără mamă. Olivia a povestit cum a aflat sora ei că are cancer și ce a încercat să facă toată familia pentru a o ajuta. Au depus toate eforturile, dar ele s-au dovedit a fi în zadar.

”Sora mea a descoperit că avea cancer la câteva luni de sarcină și am încercat să găsesc alternative. Lavinia a fost prinsă în caruselul alopatiei și a mai trăit cinci ani. A murit când Alex, fiul ei, avea cinci ani. Fiul ei seamănă foarte mult cu ea. Are aceeași ochi verzi. Este frumos. Mama mea l-a crescut pe Alex. Lavinia a născut prin cezariană și după a început să facă chimioterapie, nu a putut să-l mai crească”, a spus emoționată Olivia Steer.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×