Tragedie pe plaja “Trei papuci” din Constanța. Femeie, găsită moartă între stabilopozi

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
06/11/2019, 20:49
Tragedie pe plaja “Trei papuci” din Constanța. Femeie, găsită moartă între stabilopozi
O femeie a fost găsită fără suflare între stabilopozi. Sursa foto: evz.ro

Caz șocant petrecut recent pe litoralul românesc. Este vorba despre „Trei Papuci”, una dintre cele mai cunoscute plaje din Constanța, unde salvatorii ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină pentru extragerea unei persoane care zăcea fără suflare între stabilopozii. Este vorba de o femeie, de aproximativ 45 de ani, care nu a fost identificată până în momentul de față.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz

Potrivit informațiilor transmise de reprezentanții Inspectoratului Judeţean de Poliție Constanţa, oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cauzele care au provocat decesul. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Morga Cimitirului Central, unde specialiștii vor efectua în cel mai scurt timp necropsia, procedură care va stabili dacă victima și-a pus capăt zilelor sau a fost ucisă.

Femeia decedată era îmbrăcată în blugi, cămașă, bluză închisă la culoare și o geacă neagră. Nu avea pantofi, purtând doar șosete. Întrucât nu avea asupra sa niciun document, polițiștii nu au reușit să o identifice.

Tragedie la Neversea. Un bărbat a murit chiar în timpul festivalului

Vara trecută a adus pe litoralul românesc numeroși turiști din toate colțurile țării, dornici să se distreze la festivalul Neversea. Petrecerea s-a încheiat în mod tragic pentru un bărbat care a fost găsit zăcând fără suflare chiar lângă una dintre scenele amplasate pe plaja din Constanța.

Descoperirea a fost făcută de un voluntar al Serviciul Medical de Urgență și Descarcerare (SMURD). „La faţa locului a sosit imediat echipajul de prim ajutor, care a început protocolul de resuscitare. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea. Potrivit informațiilor transmise de autorități, victima, un bărbat de 34 de ani, era din București și venise la mare pentru a lua parte la mult-așteptatul eveniment.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×