Tragedie pe litoralul românesc. Nepoata unui jurnalist român a murit înecată

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
14/08/2019, 11:10
Tragedie pe litoralul românesc. Nepoata unui jurnalist român a murit înecată
A murit Andra Mîrza, nepoata unui jurnalist român. Sursa foto: evz.ro

O nouă tragedie a avut loc pe litoralul românesc. Nepoata unui jurnalist român a murit înecată în mare. Andra Elena Mîrza avea doar 19 ani și era poetă. Fata scria des poezii și era pasionată de activitățile artistice. Acesta era nepoata lui Viorel Ilișoi, scrie cotidianul Evenimentul Zilei în ediția electronică.

Andra Mîrza a murit la doar 19 ani, înecată în Marea Neagră

Andra se pregătea să publice o carte, cel mai probabil cu poeziile pe care le-a scris de-a lungul vremii. Fata nu a mai apucat să își vadă visul îndeplinit, căci a murit la Marea Neagră. Viorel Ilișoi este profund îndurerat de pierderea nepoatei sale, fata fratelui său mai mic. A scris câteva rânduri tulburat de durere.

„Andra Elena Mîrza (1 martie 2000 – 9 august 2019). Fata genială a fratelui meu mai mic. Scria poezii. A apucat să publice o carte. Acum tace. S-a înecat în mare. Era plină de viață, a avut Dumnezeu de unde să ia. A luat și din noi”, e mesajul publicat de jurnalist.

andra mîrza viorel ilișoi
Viorel Ilișoi, unchiul Andrei, a scris câteva rânduri emoționante în urma morții nepoatei sale. Sursa foto: pressone

„Marea a mai răpit un poet: nepoata mea”

„După Mircea Țuglea, marea a mai răpit un poet: nepoata mea Andra Elena Mîrza. A publicat volumul „Spre Nord”. O recitim. O plângem. Avea 19 ani”, a mai scris Ilișoi. Reamintim că săptămâna trecută, pe plaja Modern, s-a petrecut o nouă tragedie, după ce o persoană s-a înecat. Este vorba despre un bărbat de 52 de ani care a fost tras de curenți și dus în larg. În cele din urmă, el a ajuns la mal, dar ambulanța în care a fost transportat a rămas împotmolită din nisip. Bărbatul de 52 de ani era din Cernăuți și se afla în concediu, alături de un alt prieten. El a decis să înfrunte valurile într-o zonă mai dificilă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×