Tragedie la Eurovision! A murit după ce echipamentul de iluminat al show-ului a căzut pe el

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
15/05/2019, 13:01
Tragedie la Eurovision! A murit după ce echipamentul de iluminat al show-ului a căzut pe el GALERIE FOTO
Un accident mortal a avut loc la Eurovision 2019

Accident mortal la Eurovision 2019! Vești triste vin de la concursul Eurovision 2019, unde un muncitor și-a pierdut viața, după ce a fost strivit de o piesă folosită pentru spectacolul așteptat de toată Europa! Şoferul unui camion a murit în noaptea de marţi spre miercuri după ce echipamentul de iluminat a căzut pe el în timp ce descărca vehiculul chiar la Expo Tel Aviv, unde are loc concursul Eurovision, relatează dpa.

Accidentul mortal a avut loc chiar în ziua primei semifinale a Eurovision 2019

Șoferul strivit a decedat la terapie intensivă, după ce eforturile de resuscitare au eşuat, a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al spitalului unde a fost internat. Echipa de producţie a Eurovision a declarat într-un comunicat că este „extrem de întristată de moartea şoferului”.

„Gândurile şi condoleanţele noastre se îndreaptă către familia sa. Prioritatea noastră este întotdeauna siguranţa şi securitatea tuturor celor implicaţi în organizarea concursului Eurovision şi, conform protocolului, colaborăm cu autorităţile”, a mai spus echipa de producţie.

accident mortal Eurovision 2019
Un accident mortal a avut loc la Eurovision 2019. Un sofer a fost strivit

Marți a avut loc prima semifinală a Eurovision 2019

Spectacolul a continuat însă la Eurovision 2019, unde chiar marţi seara a avut loc prima semifinală a concursului. Cea de-a doua semifinală se va desfăşura joi seara, iar marea finală va avea loc sâmbătă seara.

Pe scenă au urcat 17 concurenți, din care 10 au mers mai departe în finală. În deschiderea show-ul de marți seara a cântat chiar câștigătoarea ediției de anul trecut a concursului, Netta Barzilai. Cele 10 țări calificate în finala Eurovision sunt: Grecia, Belarus, Serbia, Cipru, Estonia, Cehia, Australia, Islanda, San Marino, Slovenia.

România intră în a doua semifinală, pe 16 mai, iar marea finală va fi sâmbătă, 18 mai. România este reprezentată de Ester Peony, cu melodia „On a Sunday”, dar casele de pariuri o cotează cu șanse de sub 1% să câștige concursul Eurovision 2019.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×