Tragedie la Brașov: un bărbat s-a aruncat de la etajul 10, cu fetița de doar 5 luni în brațe

Narcis Rosioru   
în Stiri mondene
30/01/2020, 09:52
Tragedie la Brașov: un bărbat s-a aruncat de la etajul 10, cu fetița de doar 5 luni în brațe
Tragedie la Brașov: un bărbat s-a aruncat de la etajul 10, cu fetița de doar 5 luni în brațe. Sursa foto: Hepta

Un caz șocant s-a petrecut în această dimineață la Brașov. Un bărbat de 37 de ani s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc, ținând-o în brațe pe fetița sa de doar cinci luni. Ambii si-au pierdut viața în urma impactului, astfel că medicii sosiți de urgență la fața locului nu au mai putut face nimic.

Bărbatul din Brașov s-a aruncat cu fetița în brațe de la etajul 10

Reprezentanții Poliției Brașov au declarat că tregedia s-a produs în această dimineață pe Strada Carpaților, informează RomâniaTV.

„Din primele informații, două persoane, tată și copil, s-ar fi precipitat de la etajul 10 al unui bloc”, au declarat reprezentanții poliției.

La fața locului au sosit și forțele de intervenție de la ISU Brașov, însă atât bărbatul de 37 de ani, cât și fetița de doar 5 luni prezentau leziuni incompatibile cu viața.

„Cele două persoane prezentau leziuni incompatibile cu viața. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viața”, a precizat mr. Ciprian Sfreja, reprezentant al ISU Brașov.

Anchetă pentru a vedea ce l-a determinat pe bărbat să se sinucidă cu fetița în brațe

Deocamdată polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla împrejurările ce l-au determinat pe bărbatul din Brașov să sară cu fetița sa de la etajul 10 al blocului de pe Strada Carpați.

Din primele informații se pare că actul a fost intenționat, astfel că omul a vrut să se sinucidă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×