Tragedie înainte de sărbători, în Bacău. Doi iubiți au murit intoxicaţi în mașină

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
09/12/2019, 13:21
Tragedie înainte de sărbători, în Bacău. Doi iubiți au murit intoxicaţi în mașină
Doi iubiți din Bacău s-au intoxicat în mașină. Sursa foto: observator.ro

Poveste de iubire sfârșită tragic în Bacău, acolo unde doi tineri au murit îmbrățișați. Ea avea 16 ani, iar el avea 19 ani și tocmai ce se întorsese din Italia. A vrut să fie alături de iubita lui de Sărbători, dar nu avea de unde să știe în ce tragedie se va transforma venirea sa acasă.

Doi iubiți din Bacău s-au intoxicat în mașină

Întreaga comunitate din comuna băcăuană Secuieni este în stare de șoc, după ce un bărbat a găsit cadavrele a doi tineri într-o mașină care avea motorul și farurile pornite. Mădălina şi Adrian au fost găsiţi morţi în maşină, pe o stradă lăturalnică din comuna Secuieni.

Din primele informaţii, cei doi iubiți ar fi adormit în maşina pornită, noaptea trecută, şi au murit intoxicaţi cu gaze de eşapament. Mădălina P. avea doar 16 ani, iar Adrian, iubitul ei, 19 ani. El venise din Italia, în urmă cu o săptămână, şi făcuse schimb de maşină. Și-a luat un Audi TT și a dorit să-și impresioneze iubita cu noua sa mașină, pe care însă nu o știa foarte bine.

Au adormit cu motorul pornit, iar noxele i-au ucis

Duminică seara, Adrian și-a scos iubita la o plimbare cu noua lui mașină. Cei doi îndrăgostiţi s-au ascuns pe o stradă, unde au stat de vorbă despre viitorul lor împreună. Fiinf frig, băiatul a lăsat motorul mașinii să funcționeze, pentru a se putea încălzi. Luni dimineaţă însă cei doi tineri au fost găsiţi morţi de angajatul unui service din localitate, unde băiatul obişnuia să vină cu maşina.

De altfel, autoturismul a fost găsit cu farurile aprinse la periferia comunei, la câteva sute de metri de service, iar prima ipoteză este că autoturismul avea o defecţiune. Poliţia continuă cercetările, pentru a stabili cum s-a produs tragedia care a șocat întreaga comunitate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×