Tragedie în România. Un bărbat din Bihor a murit pe loc după ce s-a împușcat în cap din greșeală

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
09/12/2019, 10:11
Tragedie în România. Un bărbat din Bihor a murit pe loc după ce s-a împușcat în cap din greșeală
Un bărbat din Bihor s-a împușcat în cap în timp ce-și curăța arma de vânătoare. Sursa foto: antena3.ro

Caz șocant în localitatea bihoreană Bicaci, unde un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost găsit împușcat în cap. Nefericita întâmplare s-a produs chiar duminică, în jurul orei 14, victima fiind descoperită zăcând fără suflare în propria casă chiar de către soția sa. Speriată de cumplita scenă la care tocmai fusese martoră femeia a alertat imediat autoritățile.

Bărbatul s-a împușcat din greșeală, în timp ce-și curăța arma de vânătoare

Din primele informații, bărbatul îşi curăţa arma după o partidă de vânătoare, moment în care aceasta s-a descărcat accidental, rănindu-l foarte grav în zona capului. Din păcate, echipajele medicale ajunse la locul tragediei nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Potrivit unor surse oficiale citate de ebihoreanul.ro, partida de vânătoare s-a desfășurat în condițiile impuse de lege, victima având permis port-armă pentru pușca ce i-a provocat sfârșitul. A fost deschisă o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii nefericitului eveniment.

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Poliţiei bihorene continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta„, a declarat pentru sursa citată comisarul şef Alina Fărcuţa, purtător de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Patronul unei firme de salubritate din București s-a împușcat în cap, dar a supraviețuit miraculos

Patronul unei firme de salubritate din Capitală a reușit să scape cu viață în mod miraculos, după ce s-a împușcat în cap în propriul apartament. Adus în pragul disperării de problemele financiare cu care se confrunta în ultima perioadă, bărbatul a încercat să-și pună capăt zilelor, așa că a pus mâna pe un pistol plin cu gloanțe de cauciuc și a tras.

Rănit, acesta şi-a anunţat soţia, care, îngrozită de gestul partenerului său de viață, a alertat imediat autoritățile. În scurt timp, un echipaj SMURD a ajuns la faţa locului și au constatat că victima era conștientă. Intervenția medicilor nu a fost, însă, atât de ușoară pe cât s-ar fi așteptat, pentru că au trebuit să-l coboare pe pacient patru etaje, menținându-l treaz și stabil în același timp.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×