Tragedie în lumea muzicii! Cătălin Caragea, solistul trupei 7 Klase s-a sinucis. Avea doar 22 de ani

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
24/03/2020, 17:08
Tragedie în lumea muzicii! Cătălin Caragea, solistul trupei 7 Klase s-a sinucis. Avea doar 22 de ani
A murit Cătălin Caragea, solistul trupei 7 Klase. Tânărul artist s-a sinucis. Sursa foto: agora.md

Cătălin Caragea, solistul trupei 7 Klase, s-a stins din viață la doar 22 de ani, anunțul fiind făcut de managerul formației, într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare. Din primele informații, polițiștii s-au deplasat în această dimineață la locuința sa din Chișinău, în urma unui apel la numărul unic de urgență și au constatat decesul tânărului artist.

Cătălin Caragea, solistul trupei 7 Klase, s-a sinucis în locuința sa din Chișinău

Trupul neînsuflețit a fost descoperit de o rudă îngrijorată că acesta nu i-a răspuns la telefon în ultimele zile. Speriată, femeia a alertat imediat autoritățile. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, Cătălin Caragea a fost găsit ștrangulat, pe corpul său neexistând urme de moarte violentă, ceea ce i-a condus pe oamenii legii la concluzia că muzicianul s-a sinucis.

La aflarea tragicei vești, Iurie Bădicu, managerul trupei, a transmis un mesaj emoționant prin intermediul rețelelor de socializare. Sfâșiat de durere, acestuia nu îi vine nici măcar acum să creadă că artistul ar fi putut la un asemenea gest necugetat, având în vedere legătura extrem de strânsă pe care o păstra cu divinitatea.

Doamne Sfinte, Iartă-ne. Te rog, iartă-ne. #Cătălin, băiat frumos și talentat… de ce el…? Rațional și ambițios și, dintre noi toți, doar el își făcea semnul crucii în public, noi parcă nuștiu cum evitam, s-o facem, sfiindu-ne. Cred că ai fost ales și iubit. Iartă-ne, Artistule!”, a scris Iurie Bădicu pe contul său de Facebook.

Nu a lăsat niciun bilet de adio

Potrivit unui comunicat transmis de serviciul de presă al IGP, în urma autopsiei, medicul legist a stabilit că trupul neînsuflețit al solistului trupei 7 Klase nu prezenta urme de violență, în afara celor caracteristice strangulării. Totodată, acesta locuia singur, iar asupra sa nu a fost găsit niciun bilet de adio, cum se procedează adesea în astfel de cazuri.

Poliția a fost alertată în această dimineață la ora 03:21, precum că într-o locuința a fost depistat cadavru unui tânăr strangulat. Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă a IP Centru și medicul legist unde au depistat cadavrul unui tânăr strangulat.

Urmare a documentării polițiștii au stabilit identitatea tânărului care s-a dovedit a fi în vârsta de 22 de ani, iar la examinarea de care medicul legist urme de moarte violentă nu au fost depistate, decât cele caracteristice strangulării.

Totodată, s-a stabilit că tânărul locuia de unul singur a fost depistat de către o rudă care a venit să vadă ce s-a întâmplat din motiv că nu răspundea la telefon. Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor și ce l-ar fi făcut pe tânăr să recurgă la așa gest, bilețel de adio nu a lăsat”, au transmis autoritățile.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×