Tragedie în Italia! O româncă însărcinată a fost ucisă de iubitul ei. „Lasă cuţitul. Vrei să omori și copilul?”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
24/11/2019, 16:58
Tragedie în Italia! O româncă însărcinată a fost ucisă de iubitul ei. „Lasă cuţitul. Vrei să omori și copilul?” GALERIE FOTO
O româncă a fost ucisă în Italia. Sursa foto - facebook

Tragedie în Italia acolo unde o româncă a fost înjunghiată mortal de un afacerist sicilian. Aceasta avea o relaţie extramaritală cu bărbatul. Italianul s-a enervat rău de tot după ce a aflat că tânăra era însărcinată cu copilul lui şi i-ar fi cerut să-şi părăsească nevasta. Mai exact, Ana Maria Lăcrămioara Di Piazza, în vârstă de 30 de ani, locuia încă din copilărie în orăşelul Giardinello. Tânăra a fost adoptată de o familie siciliană.

Tragedie în Italia!

Femeia avea o relaţie de un an cu Antonio Borgia, în vârstă de 51 de ani. Din păcate pentru ea, bărbatul era căsătorit cu o altă femeie. Presa locală scrie că cei doi s-au întâlnit într-o zonă mai puţin populată unde au discutat minute bune , în maşină. Acela ar fi fost momentul în care românca i-a comunicat iubitului ei că este însărcinată. Mai mult de atât, tânăra i-a transmis sicilianului că dacă nu își părăsește familia îi va spune soţiei despre aventura sa extraconjugală.

Italianul s-a speriat de amploarea pe care putea să o ia scandalul și a înjunghiat-o pe fată în abdomen. Românca a reușit să scape și să fugă din maşină. Scenele au fost surprinse de o cameră de vedere amplasată în zonă. De altfel, pe imagini se vede cum românca, plină de sânge, a fost urmărită, prinsă şi târâtă înapoi în maşină. În tot acest timp, camera a captat și dialogul dintre cei doi, unul cu adevărat năucitor.

„Lasă cuţitul. Vrei să omori și copilul?”

„Ce faci? Lasă cuţitul. Vom avea un copil! Te iubesc, te iubesc. Nu se poate să se sfârşească aşa”, i-a transmis tânăra bărbatului. Acesta i-a promis că o duce la spital, dar după ce au ajuns în mașină, cei doi au început din nou să se certe. Acela a fost momentul în care italianul a lovit-o cu o bâtă în cap, după care i-a tăiat gâtul cu cuţitul cu care a înjunghiat-o în burtă. Bărbatul a scăpat de cadavru pe care l-a aruncat ăe un câmp.

A mers liniștit acasă, a spălat dubița, apoi s-a dus la frizerie. Nu a reușit să şteargă complet toate urmele de sânge, şi pus în faţa acestor dovezi acesta şi-a recunoscut crima.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×