Tragedie în familia unui afacerist din România! Fiica sa, Cezara Ioana Mureșan, a fost găsită moartă în casă

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
23/12/2019, 14:08
Tragedie în familia unui afacerist din România! Fiica sa, Cezara Ioana Mureșan, a fost găsită moartă în casă GALERIE FOTO
Cezara Ioana Mureșan a încetat din viață în apartamentul ei. Sursa foto - captură ziarulclujean.ro

Tragedie în familia unui afacerist din România! Fiica lui Radu Mureșan, patronul firmei de pază Nera, dar și a altor bussines-uri din zonă a fost făsită moartă în casă. Cezara Ioana a încetat din viață în apartamentul său de pe strada Bizușa.

Tragedie în familia unui afacerist din România!

Chiar mama ei a fost cea care a descoperit-o moartă. Disperată pentru că nu mai știa nimic de ea de vreme bună, femeia a mers la casa fetei ca să verifice ce se întâmplă. Fiica ei nu îi mai răspundea la telefon din luna noiembrie.

Conform, celor de la ziarulclujean.ro, Cezara Ioana Mureșan avea mari probleme cu drogurile. Sursa citată spune că femeia și-a găsit fata întinsă pe pat, decedată. Aceasta ar fi fost în stare avansată de putrefacție, mumificată.

Fiica sa, Cezara Ioana Mureșan, a fost găsită moartă în casă

Anchetatorii exclud ipoteza unei crime sau a unui jaf, dat fiind că trupul fetei nu prezenta urme de violență și nu există bunuri declarate dispărute din imobil.

„Tânăra de 26 de ani, din mun. Cluj-Napoca a fost găsită decedată în locuință. Nu există suspiciuni, în cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpa.

Cadavrul a fost ridicat de IML în vederea efectuării necropsiei”, arată cei de la IPJ Cluj care au fost chemați de urgență la locuința fetei pentru a efectua primele cercetări în această situație.

„Era moartă de un timp bun. Corpul ei era în stare avansată de putrefacție. Din cauza timpului lung în care a stat cadavrul în apartament a început să se usuce, era mumificată.

Nu e o scenă pe care o vezi foarte des și nu e ușor să faci cercetări într-un mediu atât de ostil. Fata era cunoscută, băga de toate. Din câte am înțeles situația le era scăpată de sub control inclusiv părinților care au încercat să o ajute”, au spus surse apropiate anchetei pentru ziarulclujean.ro.

Oamenii legii nu exclud varianta potrivit căreia moarta tinerei sa fi survenit ca urmare a unei supradoze de stupefiante.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×