Tragedie fără margini. O femeie însărcinată în 8 luni a murit la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
14/11/2019, 20:28
Tragedie fără margini. O femeie însărcinată în 8 luni a murit la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău
Liliana O. în vârstă de 34 de ani și fătul nenăscut au murit după ce femeia a suferit un infarct. Sursa foto: spitalulbuzau.ro

O femeie însărcinată în 33 de săptămâni a ajuns de urgență la spital după ce a acuzat stări de rău și de leșin. Femeia în vârstă de 34 de ani a fost transportată de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău unde a fost resuscitată timp de câteva minute, dar fără succes.

O femeie însărcinată în 33 de săptămâni și fătul ei au murit

O femeie din localitatea Brătilești, comuna Brăești, județul Buzău a ajuns la spital după ce a început să se simtă rău și a acuzat stări de leșin. La scurt timp femeia și-a pierdut cunoștiința, iar rudele au chemat imediat salvarea. Femeia este mama unui copil și era însărcinată în 33 de săptămâni. Medicii care s-au deplasat la locuința femeii au găsit-o pe aceasta în stop cardio-respirator.

Gravida în vârstă de 34 de ani se pare că a suferit un infarct, iar medicii care au transportat-o la UPU Buzău au început manevrele de resuscitare. Pentru că nu a răspuns la aceste manevre medicii au folosit și defibrilatorul. Din păcate, șocurile electrice nu au putut-o readuce la viață pe femeia din județul Buzău. La scut timp fătul a murit și el.

Femeia din județul Buzău nu știa că are probleme cardiace

Rudele femeii însărcinate spun că nu știau să fii avut probleme cardiace. Trupul neînsuflețit al tinerei de 34 de ani a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei. Medicii de la spitalul Buzău spun că femeia nu a mai efectuat niciun consult medical din luna ianuarie 2009.

„Cu privire la tânăra în vârstă de 34 de ani, gravidă în 33 de săptămâni, din localitatea Brăești, aceasta a fost adusă la UPU în stop cardio-respirator, a fost resuscitată însă fără succes. Trupul tinerei a fost dus la Serviciul Jud. De Medicina Legală în vederea efectuării necropsiei. Din evidențele noastre se pare că tânăra din luna ianuarie 2009 nu a mai efectuat niciun consult la Maternitatea Buzău”, au transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Buzău, scrie reporterbuzoian.ro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×