Tragedie de Sfântul Nicolae în Suceava! Un bătrân de 73 de ani a murit după ce instalația de brad a luat foc

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
06/12/2019, 20:04
Tragedie de Sfântul Nicolae în Suceava! Un bătrân de 73 de ani a murit după ce instalația de brad a luat foc
Un bătrân de 73 de ani a murit după ce instalația de brad a luat foc *foto: acasa.ro

Tragedie gravă chiar în ziua de Sfântul Nicolae. Un bărbat de 73 de ani din comuna suceveană Brodina a murit într-un incendiu pornit din cauza unei instalații de Crăciun.

Bărbatul a murit în dimineața zilei de vineri, 6 decembrie, chiar în propria casă. Acesta a fost găsit intoxicat cu fumul degajat de o instalație de Crăciun care luase foc.

Tragedie de Sfântul Nicolae în județul Suceava

Pompierii au fost anunțați despre incendiu la ora 07:20 și au acționat la fața locului cu o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Ajunși la fața locului, în localitatea Brodina, satul Falcău, salvatorii nu au mai avut ce face decât să constate decesul bătrânului.

Nu este prima tragedie care a avut loc în ultimele zile, în special în zona Moldovei, acolo unde numeroși oameni au rămas fără supraveghere din pricina faptului că tinerii au plecat la muncă în străinătate.

Astfel, Un caz tragic a avut loc în localitatea Mândrești din județul Galați. Patru copii, între care doi gemeni cu vârste de 1 an și 4 luni și doi cu vârstele 4, respectiv 10 ani, au fost surprinși de un incendiu care a pornit la soba din camera în care au fost lăsați singuri.

Din păcate unul dintre gemeni a murit, în timp ce băiatul de 10 ani a suferit arsuri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×