TOP 50 decolteuri îndrăznețe în showbiz-ul românesc! Imaginile anului care ți-au scăpat până acum

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Imagini de ultima ora
30/12/2018, 19:18
TOP 50 decolteuri îndrăznețe în showbiz-ul românesc! Imaginile anului care ți-au scăpat până acum GALERIE FOTO
TOP 50 decolteuri

Fie la baie, fie acasă, vedetele se pozează cu orice ocazie, în cele mai îndrăznețe ipostaze. Iată un TOP 50 de decolteuri îndrăznețe din showbiz-ul românesc. Câteva imagini posibil să-ți fi scăpat până acum.  Unii spun că femeile se folosesc de decolteuri pentru a arăta o doză de feminitate, dar, pe de altă parte, pentru a păstra misterul.

Însă, cu toate că în ultima perioadă noțiunea de decolteu a suferit câteva modificări, acum decolteul fiind pe spate ori pe picior, vedetele din lumea mondenă preferă tot decolteul cel de toate zilele. Pe scurt, istoria arată că în secolul al XVI-lea, femeile își strângeau bustul, astfel ele obținând un decolteu pătrat, care parcă se oprea un pic în dedesubtul bărbie. De asemenea, și în secolul al XVIII-lea, prezențele feminine alegeau să-și arate bustul, rochiile de curte ale acestora fiind chiar croite în acest sens.

În 1980 femeia apare cu tocuri și în taior. Aceasta devine sigură pe ea și nu-și mai pune problema decenței vestimentației sale. În anii 1990, siluetele se sculpetează prin diferite artificii, bustul doamnelor devenind din ce în ce mai generos datorită sutienelor care mărește sânii. În America, spre exemplu, femeile preferă lenjeria invizibilă pentru a merge la locul de muncă, în Europa de Est, dimpotrivă! Problema este crucială, în această privință, chiar dacă este vorba doar despre deplasarea zilnică spre muncă.

TOP 50 de decolteuri îndrăznețe în showbiz-ul românesc!

top 50 de decolteuri din showbiz-ul romanesc
Vedetele din România se pozează cu orice ocazie, în diferite ipostaze

Însă, astăzi, ne putem clăti ochii oricum. Cu artificii de mărire a bustului ori ba, vedetele, în special din România, aleg să arate cu ce au fost înzestrate de la mama natură ori cu să-și arate investiția.  De curând, cu ocazia unui eveniment monden, Mircea N. Stoian a fost pe post de ”Radar de vedete” și a analizat persoanele publice din România, care aleg să-și arate bogăția. În capul listei se află Adina Halas, fiind posesoarea unui bust de-a dreptul impresionant. Următoarea ar fi Oana Lis, o vedetă care întotdeauna s-a prezentat așa cum este, ce a fost urmată de Roxana Nemeș și Loredana Groza.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×