Top 4 cele mai apetisante concurente de la Survivor România! Fotografiile vânate de toată lumea

Dan Suta   
în Stiri mondene
18/01/2020, 21:19
Top 4 cele mai apetisante concurente de la Survivor România! Fotografiile vânate de toată lumea GALERIE FOTO
Elena Ionescu, Ruby, Grațiela Duban și Elena Fetica, cele mai frumoase concurente de la Survivor România. Colaj Fanatik. Sursa foto: Instagram

Cele mai sexy concurente de la Survivor România sunt, fără doar și poate, Ruby și Elena Ionescu. Pe ele le cunoaște toată lumea, însă mai sunt și alte participante la aceste show care vor atrage cu siguranță privirile telespectatorilor de-a lungul acestui sezon.

Cele mai sexy concurente de la Survivor România

Elena Ionescu, Cristina Șișcanu, Ruby și Elena Karina Fetica de la Războinici sunt cele mai sexy concurente de la Survivor România. Pentru a vedea fotografiile cu care aceste concurente și-au cucerit urmăritorii pe rețelele de socializare, accesează galeria foto a articolului.

Sunt frumoase, arată nemaipomenit de bine și pot cuceri orice bărbat din prima secundă. Pe lângă calitățile lor fizice, vedetele de la Survivor România se remarcă și cu multă ambiție. Curajul de a se lupta cot la cot cu bărbații în cele mai dure probe de rezistență nu ne face decât să ne scoatem pălăria în fața lor.

Ruby, Elena Ionescu, Elena Karina Fetica și Grațiela Duban, ambițioase și bătăioase

Ruby, Elena Ionescu, Elena Karina Fetica și nevasta umoristului Andrei Duban, Grațiela-Teohari sunt printre prezențele feminine care ne vor surprinde cu siguranță în acest sezon.

„Sunt hotărâtă, ambițioasă, mă bazez mult pe descărcarea de adrenalină și pe faptul că îmi place să îmi duc misiunile la bun sfârșit. Pentru orice recompensă, oricât de mică, va merita să lupt din toate puterile. Sunt convinsă că psihicul mă va ajută cel mai mult în această încercare”, se descrie cântăreața Ruby.

„Curiozitatea, o anumită doză de teribilism și dorința de a-mi testa limitele m-au determinat să întru în această încercare. Sunt optimistă și abia aștept să văd ce îmi rezervă viitorul în Republica Dominicană”, spune Elena Ionescu, ex-Mandinga.

„Țelul meu este să câștig. Sunt o fire bătăioasă, cred că am atuurile necesare pentru a supraviețui”, spune cu fermitate una din cele mai frumoase concurente de la Survivor România, Karina Fetica de la Războinici.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×