TOP 20 – Cele mai bogate vedete din România. Câţi bani câştigă Simona Halep, Delia, Andra, Inna şi Antonia

în Femei frumoase
08/12/2018, 11:03
TOP 20 – Cele mai bogate vedete din România. Câţi bani câştigă Simona Halep, Delia, Andra, Inna şi Antonia GALERIE FOTO

Pentru astăzi, vă propunem un clasament inedit. Un TOP 20 al celor mai bogate vedete din România, precizând, de la bun început, că nu am luat în considerare actualii sau foştii sportivi şi nici oamenii de afaceri. Ci doar vedetele în adevăratul sens al cuvântului. VEZI TOPUL COMPLET CU CELE MAI BOGATE VEDETE DIN ROMÂNIA ÎN GALERIA FOTO DE SUS!

Codaşa clasamentului, dar fără să aibă venituri „subţiri”, este Monica Gabor. Fostei soţii a lui Irinel Columbeanu îi întră în cont aproximativ 200.000 de euro. La jumătatea topului se află Dan Negru, iar vedeta Antena 1 nu are deloc un salariu de neglijat. Cu cei 1.400.000 de euro pe care îi încasează anual, acesta este unul dintre oamenii care trăiesc bine, însă nu se lăfăie.

Dan Negru face parte din topul celor mai bogate vedete din România. Imagine de la emisiunea de revelion
Dan Negru face parte din topul celor mai bogate vedete din România

Cumpără haine de la reduceri, la fel ca oamenii de rând. Are, însă o casă impunătoare, care ar fi costat aproximativ 400.000 de euro. Ce-i drept, bani sunt în showbiz. Şi încă foarte, foarte mulţi. Cântăreţele sunt cele mai multe, câştigând atât din muzică (concerte, vânzări de discuri), precum şi din alte mici sau mari afaceri.

Câţi bani câştigă cântăreaţa Inna

Pe de altă parte, şi vedetele TV o duc bine, onorariile oferite de principalele posturi TV din ţara noastră îngroşându-le serios conturile bancare. O altă vedetă care câştigă o mulţime de bani este Alexandru Arşinel, care încasează chiar mai mult decât Dan Negru.

Podiumul este început de cântăreaţa Inna, ajunsă vedetă internaţională! Frumoasa brunetă câştigă anual peste 3.000.000 de euro din concerte şi alte contracte. Fără să dezvăluim numele persoanei care conduce topul celor mai bogate vedete din România (vezi în topul din galeria foto), vă dezvăluim doar că veniturile acesteia se ridică la 25.000.000 de euro şi…este femeie.

Cine este însă pe primul loc în topul celor mai bogate vedete din România?! Suntem convinşi că veţi avea o mare surpriză. Iar averea ei este una de-a dreptul colosală: 25 de milioane de euro. VEZI TOP 20  – CELE MAI BOGATE VEDETE DE LA NOI – ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×