TOP 10 vedete din România care au renunţat la silicoanele imense

Raluca Ogaru   
in Femei frumoase
24/02/2018, 19:25
TOP 10 vedete din România care au renunţat la silicoanele imense GALERIE FOTO

Dacă pentru unele vedete nu este o noutate că şi-au tot refăcut sânii, ele apărând de multe ori în presă pentru a vorbi despre această intevenţie chirurgicală, despre altele nici măcar nu ştiai că s-au operat.

Mărirea bustului a reprezentat pentru multe femei cunoscute din showbiz-ul autohton nu doar o bucurie, ci şi o serie de probleme. Ba le-a durut spatele din cauza sânilor, ba li s-au deplasat pungile de silicon, ba nu îşi mai puteau exercita meseria. Astfel, visul li s-a transformat într-o adevărată dramă.

Unele, însă, şi-au dorit să renunţe la imaginea ultra-sexy pe care şi-o câştigaseră în urma implantului, iar după ce au devenit mame au luat decizia să renunţe la ceea ce le-a ”dus numele pe cele mai înalte culmi” ale lumii mondene.

Ştirea MOMENTULUI

Cum arată Brianna Caradja la 55 de ani, după ce s-a retras din viața publică. Iată cum arată acum

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.