Tommy Cash, DJ-ul dat afară de la Electric Castle după ce a difuzat manele, primele reacții

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
21/07/2019, 16:13
Tommy Cash, DJ-ul dat afară de la Electric Castle după ce a difuzat manele, primele reacții
Tommy Cash, DJ-ul care a pus manele la Electric Castle. Sursa foto: Facebook

Tommy Cash, DJ-ul care a „îndrăznit” să mixeze o manea în cadrul festivalului Electric Castle, reacționează după scandalul provocat de această decizie neinspirată, în opinia multora. Originar din Estonia, tânărul de 27 de ani a fost deja înștiințat de organizatori că nu va mai lua parte la următoarele ediții ale evenimentului care strânge an de an zeci de mii de fani din întreaga lume.

Ce spune Tommy Cash, DJ-ul care a mixat o manea la Neversea

Într-un interviu acordat recent, Tommy a vorbit deschis despre motivele care l-au determinat să difuzeze maneaua lui Adrian Minune, chiar pe scena de la Electric Castle. Mai concret, este vorba despre o practică mai veche a DJ-ului, care obișnuiește să-și surprindă fanii de fiecare dată, incluzând în seturile sale, în mod ironic, muzica specifică țării în care cântă.

Am primit acestă piesă de la un prieten. Mi s-a părut ca orice altă «melodie amuzantă din trecut». Toate țările, mai ales Europa de Est, au muzica lor pop proastă din anii 90. Eu vin dintr-o astfel de țară și asta chiar înseamnă ceva pentru mine” , a declarat Tommy Cash, pentru vice.com, catalogând ca „înjositor, oribil și șocant” faptul că „există oameni care consideră că un stil de muzică e destinat săracilor și needucaților”.

„Nu voi mai cânta niciodată la Electric Castle”

Totodată, DJ-ul de origine estoniană mărturisește că a primit numeroase mesaje în care era îndemnat să nu se mai întoarcă la Electric Castle, iar artistul este hotărât să dea curs acestor sugestii, mai ales că organizatorii l-au înștiințat deja că nu îl vor mai include în headline-ul edițiilor viitoare ale festivalului.

Nu voi mai cânta niciodată la Electric Castle, până când promoterii nu se vor autoeduca să fie buni cu persoanele mai puțin norocoase și nu se vor opri din a înjosi oamenii pentru gustul lor muzical sau backgroundul cultural”,a  declarat Tommy Cash.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×