Toată țara o știe pe Neti Sandu, dar puțini au văzut cum arăta astrologul de la PRO TV când era o adolescentă anonimă – Fotografii inedite

Dan Suta   
în Stiri mondene
13/10/2019, 17:06
Toată țara o știe pe Neti Sandu, dar puțini au văzut cum arăta astrologul de la PRO TV când era o adolescentă anonimă – Fotografii inedite GALERIE FOTO
Neti Sandu are aceeași coafură de mai bine de 20 de ani. Sursa foto: știrileprotv.ro

Toată țara o știe pe Neti Sandu. Astrologul de la PRO TV ne dă zi de zi, în fiecare dimineață, vești despre ce ni se va întâmpla în funcție de zodia noastră. De mai bine de 20 de ani figura ei este nedezlipită de PRO TV, fiind una dintre vedetele-emblemă ale postului (Vezi in galerie FOTO imagini din tinereţe, în costum de baie).

Neti Sandu, neschimbată de 20 de ani

Celebra Neti a fost și ea adolescentă cândva, iar site-ul protv.ro a publicat câteva fotografii inedite cu aceasta de pe vremea când nu era atât de populară precum acum. Ce se poate observa la prezentatoarea horoscopului de la postul de pe Pache Protopopescu din fotografiile rare cu acesta este că în privința coafurii sale, a fost extrem de hotărâtă încă de când era la liceu că nu va renunța la ea niciodată.

Mulți au crezut și în continuare sunt de părere că Neti poartă peruci, însă nu este așa. Chiar și ea s-a săturat să mai vorbească despre părul ei, ba chiar a ajuns la faza în care este amuzată. Vedeta a povestit la un moment dat că un fan a tras-o de păr pe stradă ca să se asigure că este părul ei și nu unul artificial.

neti sandu
Neti Sandu, în urmă cu mai mulți ani. Sursa foto: protv.ro

„Unii vin și mă trag de păr, să vadă dacă e perucă”

„Nu mă deranjează, mă surprinde că nu au înţeles acest lucru. Unii vin şi mă trag de păr, să vadă dacă e perucă. Alţii mă întreabă de ce mă tund la fel. Pentru că nu stă altfel! Altfel nu e uşor de aranjat”, a povestit Neti, scrie protv.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×