Un tir plin de televizoare este dat dispărut! Recompensă importantă din partea companiei argeșene care l-a pierdut

Un tir plin de televizoare este dat dispărut! Recompensă importantă din partea companiei argeșene care l-a pierdut
Un tir a fost dat dispărut. Ce recopmensă oferă compania care îl deține *foto: facebook

Scenariu de film pentru o companie argeșeană. Tirul unei firme piteștene care trebuia să transporte televizoare în Franța a dispărut fără urme după ce a fost încărcat în București. Acum compania de expediții oferă o recompensă de 50.000 de euro pentru cei care ajută la recuperarea autocamionului.

O companie de transport oferă o recompensă pentru a-și recupera tirul cu televizoare furat

Astfel, potrivit unui anunț care s-a viralizat pe facebook, camionul aparținea firmei piteștene Denisa Full House. Compania contractase o altă firmă de livrări din Dămbovița pentru a transporta 300 de televizoare în Franța. Cum camionul nu a ajuns la destinație, firma franceză a sunat înapoi în România. Disperat, patronul piteșean oferă o recompensă de 50.000 de euro celui care recuperează tirul:

„Camionul care a încărcat şi a dispărut cu marfă de la Bucureşti este o SCANIA gri cabina mică, serie şasiu XLEG4X20005251399 cu vagon SCHWARZMULLER ,serie şasiu VAVSAP3386H230740 şi au nr de înmatriculare: DB 42 FAB / DB 12 BSA, aparţînînd firmei DENISA FULL HOUSE cu sediul în loc. Crângurile-Dâmboviţa. Marfă încarcă:TELEVIZOARE COLOR POLAROID. Rugăm membrii bursei şi pe oricine care poate da detalii despre maşină sau marfă, sau văd maşină parcată, abandonată, vândută pe undeva să ne anunţe urgent. Mulţumesc”, este mesajul postat pe Facebook de către reprezentanții firmei argeșene.

Poliția caută și ea camionul cu televizoare care a dispărut

Pe fir au intrat polițiștii care au descins în mai multe locații în județele Argeș și Dâmbovița. În urma perchezițiilor, administratorii firmei din Dâmbovița au fost reținuți, iar oamenii legii fac acum cercetări pentru a vedea ce s-a întâmplat defapt. Sunt mai multe speculații, cum că șoferul firmei ar fi plecat cu marfa, dar rămâne ca polițiștii să stabilească acest aspect. Cert este că prejudicial ajunge la 200.000 de euro.

Mesajul prin care patronul argeșean a anunțat recompense de 50.000 de euro a fost distribuit pe mai multe grupuri de șoferi de pe facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×