Teodora și Mihai Mincu au strâns la nuntă peste un milion de euro de la invitați. Aceeși sumă a fost dăruită și de Gigi Becali

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
14/10/2019, 10:14
Teodora și Mihai Mincu au strâns la nuntă peste un milion de euro de la invitați. Aceeși sumă a fost dăruită și de Gigi Becali
Teodora și Mihai Mincu, nunta ca în povești. Sursa foto: adevarul.ro

În acest weekend, Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali și Theodor Mincu, alesul inimii sale, și-au spus un „Da” hotărât în fața lui Dumnezeu, emoționându-l până la lacrimi pe latifundiarul din Pipera. După cununia religioasă desfășurată în Biserica Sfântul Spiridon Nou din Capitală, proaspeții însurăței au mers la Palatul Snagov, unde patronul clubului de fotbal FCSB a avut grijă să le ofere o petrecere pe cinste. În plus, cei peste 400 de invitați, aleși pe sprânceană, după cum dezvăluia omul de afaceri, le-au lăsat mirilor un dar cât se poate de generos.

Teodora și Mihai Mincu au strâns un milion de euro la nuntă

Mai concret, potrivit wowbiz.ro, Teodora și Mihai Mincu au primit din partea tuturor celor prezenți la fericitul eveniment impresionanta sumă de un milion de euro, în condițiile în care la nuntă au luat parte inclusiv nume sonore ale scenei politice din România, precum Adrian Videanu și Viorel Hrebenciuc, apropiați ai lui Gigi Becali. De altfel, patronul „roș-albaștrilor” a declarat într-un interviu acordat recent că a invitat „doar câțiva oameni” și nu, 1.000, cum s-a presupus inițial.

Nu sunt aşa o mie de invitaţi, cum probabil, credea toată lumea! Am invitat ai mei 5-6 prieteni, în rest, familia şi apropiații mirilor. Sunt 400-400 şi ceva de persoane. Nu e o nuntă cu mare, mare fast. E o nuntă simplă, frumoasă, nu foarte mulţi invitaţi. 200 şi 200 din partea fiecăruia. I-am invitat pe Hrebenciuc, Videanu, Păunescu, Mihai Stoica, Anamaria Prodan, şi Mitică Dragomir, Mitică am zis că o cunoaşte pe fată de mică… Atât! Doar câțiva oameni!, a dezvăluit Gigi Becali.

Gigi Becali le-a focut proaspeților însurăței un cadou generos. Sursa foto: newsweek.ro
Gigi Becali le-a făcut proaspeților însurăței un cadou generos. Sursa foto: newsweek.ro

Gigi Becali le-a dăruit și el mirilor un milion de euro

Pe lângă darul de aproximativ un milion de euro, latifundiarul din Pipera le-a oferit mirilor aceeași sumă, deși anunțase cu puțin timp înaintea nunții că nu le va face niciun cadou, în afară de dragoste și rugăciune, valori pe care le consideră mai importante decât orice alte lucruri materiale.

Nu le-am făcut niciun cadou eu. Cadoul meu este dragostea mea şi rugăciunea mea, cel mai important cadou este rugăciunea pe care am făcut-o azi dimineaţă la Sfânta Liturghie”, spunea Gigi Becali.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×