Teodora Becali a avut două rochii de mireasă. Cum a arătat ţinuta în care s-a schimbat la petrecere. FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
13/10/2019, 13:51
Teodora Becali a avut două rochii de mireasă. Cum a arătat ţinuta în care s-a schimbat la petrecere. FOTO GALERIE FOTO
Teodora Becali a purtat două rochii de mireasă, ambele spectaculoase. Sursa foto: libertatea.ro/ Instagran

Teodora Becali s-a căsătorit ieri cu Mihai Mincu. Fiica lui Gigi Becali a strălucit în cea mai importantă noapte din viața sa, purtând două rochii spectaculoase, două creații care au atras privirile tuturor. Nu a fost singura care s-a schimbat pentru petrecerea de la Palatul Snagov. Și surorile sale, Alexandra și Cristina, dar și mama lor, Luminița, au etalat alte ținute înainte să înceapă marele festin.

Teodora Becali a avut două rochii de mireasă. Fiica lui Becali, cea mai sexy la petrecerea de aseară

Teodora a purtat o rochie mulată și decoltată și a fost o mireasă extrem de sexy. Evident, nu s-au lăsat mai prejos nici surorile sale sau soacra mică. Luminița Becali a renunțat la rochia maro și a îmbrăcat o rochie roșie cu tul transparent în partea de sus, în formă de V. Și nașa, Maria Sponte, a ieșit în evidență, cu o rochie negru cu argintiu.

La petrecerea de aseară au participat nume celebre din industria sportului și a showbiz-ului românesc. Evenimentul a fost prezentat de Cătălin Măruță, iar soția lui, Andra, le-a cântat mirilor și celorlalți meseni. „Am prezentat multe evenimente la viața mea si vă spun cu mâna pe inima că puțini știu să se distreze ca machedonii! Nunțile la ei sunt evenimente pline de bucurie, energie, ringul de dans e plin! M-am simțit excelent! Casa de piatră Teodora & Mihai! ? @ Palatul Snagov”, a declarat Măruță, conform libertatea.ro.

alexandra becali teodora becali rochii
Alexandra Becali, fiica mijlocie a lui Gigi, spectaculoasă. Sursa foto: Instagran

Nume grele la nunta de 500.000 de euro a Teodorei

Au mai participat la nuntă Gică Hagi, Stere Halep, Adriean Videanu, Dumitru Dragomir plus o serie de prieteni de-ai familiei Becali, printre care cei mai mulți din lumea fotbalului. Nunta a costat, scrie presa mondenă, în jur de 500.000 de euro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×