Teo Trandafir a vorbit despre salariul și afacerile sale păguboase! ”Am pierdut mult”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
17/09/2018, 09:29
Teo Trandafir a vorbit despre salariul și afacerile sale păguboase! ”Am pierdut mult”
Teo Trandafir a vorbit despre salariul sau!

Teo Trandafir a vorbit despre salariul său! Vedeta de televiziune pe care românii o cunosc de zeci de ani a vorbit despre salariul său, însă nu a spus exact cât câștigă pe lună. În plus, vedeta a lăsat să se înțeleagă că ar fi făcut și câteva investiții nefaste, care i-au diminuat considerabil averea!

Prezentatoarea TV a trecut pe la multe televiziuni, unde a avut emisiuni de un real succes. Vedeta prezintă de o bună perioadă de timp emisiunea ”Teo Show” difuzată pe Kanal D, de luni până joi de la ora 15.00. Aici, presa a scris că ar câștiga 20 de mii de euro pe lună, însă vedeta a dezmințit, spunând că ea are un salariu decent, însă acesta nu este format din cinci cifre.

Citește și Teo Trandafir, către Bianca Rus: „În afară de faptul că îți văd chiloții…”

Citește și Cum arată primul soţ al lui Teo Trandafir! Ce meserie rară are Alexandru

Teo Trandafir, mesaj pentru cei preocupați de salariul său: ”Poate plătesc chirie”

În plus, Teo Trandafir i-a sfătuit pe toți cei preocupați de salariul său să-și vadă de banii lor, de familia lor, de iubirea lor și s-o lase pe ea în pace, să-și vadă fiecare de treaba lui, cu alte cuvinte.

”În legătură cu banii mei, nu știu dacă interesează pe cineva care este adevărul… Ar fi bine ca fiecare să aibă grijă de banii lui, de viața lui, de iubirea lui. Da, am pierdut, ca toată lumea, mult din ceea ce am produs. Au fost mulți cei care și-au dat cu părerea despre salariul meu, mult umflat, l-au înmulțit cu 12 luni și au făcut ei socoteala cât am câștigat eu într-un an.

Nu au luat în calcul că poate plătesc chirie, că mănânc, am copil, poate trebuie să pun niște benzină, poate am niște rate. Nu, oamenii consideră că dacă tu ai o anumită sumă pe lună, odată înmulțită cu 12, iese exact suma pe care o ai într-un an. Greșit! Pentru că, între timp, ai făcut niște lucruri, poate ai ajutat un prieten, poate ai avut un părinte bolnav”, au fost cuvintele acesteia.

Teo Trandafir a vorbit şi despre fiica ei, Maia. Adolescenta este o fată foarte chibzuită care nu pune preţ pe lucrurile superficiale şi care vede dincolo de aparenţe, potrivit mamei acesteia. „Maia e un om foarte chibzuit, mult mai chibzuit decât mine. Am avut o întâmplare când era ea foarte mică, își dorea foarte mult să îmi ofere o borsetă pe care știa exact cum o vreau. Borsetă pe care o am și acum. A găsit la un magazin foarte scump, de fițe, o borsetă exact așa, din piele de „crocobaur”, care costă extraordinar de mult. Și a fost foarte dezamăgită că nu își poate permite acea borsetă pentru mine… În momentul în care i-am spus că nu o vreau pe aia, ci pe asta de 70 de lei care face exact același lucru, a început să înțeleagă”, a mai spus Teo Trandafir.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×