Teo Trandafir a făcut armata! Vedeta de la Kanal D, dezvăluiri despre viața personală: „Sunt sublocotenent în rezervă”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
03/03/2019, 12:41
Teo Trandafir a făcut armata! Vedeta de la Kanal D, dezvăluiri despre viața personală: „Sunt sublocotenent în rezervă” GALERIE FOTO
Teo Trandafir a dezvăluit ce pregătire are

Teo Trandafir dezvăluie amănunte inedite din viața sa. Prezentă în platoul emisiunii Vulturii de noapte, difuzată la Kanal D, cunoscuta prezentatoare TV a adus în discuție lucruri mai puțin cunoscute despre ea. Printre altele, Teo a explicat ce specializare a avut după terminarea liceului.

Teo Trandafir, dezvăluiri inedite

Am absolvit Liceul Nicolae Bălcescu în anul 1986, pe vremea când dinozaurii încă erau în schimbare. Pe diploma mea scrie „lăcătuș mecanic” , a mărturist Teo Trandafir, iar dezvăluirile sale nu s-au oprit aici.

Am făcut armata, am facut PTAP – Pregătirea Tineretului pentru Apărarea Patriei, însă nu am apărat nimic, niciodată. Am făcut armata, termen redus, 9 luni, în comuna Roșu. Sunt sublocotenent în rezervă”  , a mai spus cunoscuta prezentatoare TV a postului Kanal D.

Teo face dezvăluiri din viața sa personală
Teo face dezvăluiri din viața sa personală

Ce spune Teo despre căsătorie

Invitată în emisiunea Vulturii de Noapte, Teo Trandafir nu s-a sfiit să abordeze și un subiect neplăcut din viața sa: divorțul de fostul soț. La sfârșitul anului 2012, prezentatoarea TV a pus punct căsniciei cu fostul rugbist Constantin Iosif. Mariajul celor doi a durat doar câteva luni. Acum, Teo mărturisește că nu se mai vede îmbrăcând din nou rochia de mireasă, la cei 50 de ani ai săi.

La altar la 50 de ani? Mi-am dat seama că eu nu pot sta mărita­tă. E vina mea. Eu înţeleg o relaţie de lungă durată, înţeleg angajament, loialitate, chiar şi logodnă în faţa lui Dumnezeu…(…). Nu. Eu nu mă pricep la asta. Când mă trezesc dimineaţa şi văd lângă mine acelaşi om pe care l-am văzut zi de zi în ultimele luni… panică! Ce-am făcut, cum scap eu de-aici?” , a spus carismatica prezentatoare, mai în glumă, mai în serios.

Teo Trandafir rămâne una dintre cele mai apreciate vedete de pe micul ecran, moderând de-a lungul timpului numeroase emisiuni. Dincolo de succesul pe plan profesional, aceasta este mama unei fetițe adoptate, pe nume Maia.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×