Teo a vorbit despre relația sentimentală a Maiei: „Va veni și ziua aceea!”

Maria Cristina   
în Stiri mondene
19/01/2019, 14:36
Teo a vorbit despre relația sentimentală a Maiei: „Va veni și ziua aceea!” GALERIE FOTO

Teo Trandafir a vorbit despre relația sentimentală a Maiei. Relația dintre cele două este una extrem de apropiată, iar Maia vorbește despre absolut orice cu mama Teo.  Ele sunt cele mai bune prietene și își spun absolut orice problemă au pe suflet.

Maia a crescut, iar acum nu mai este o copilă, ci o adevărată domnișoară. Foarte curând aceasta îi va prezenta lui Teo un băiat, dar momentan nu se gândește la asta, fiindcă altele sunt prioritățile ei.„Sunt convinsă că alegerile Maiei vor fi cele corecte și sunt convinsă că o să-mi placă foarte mult băiatul pe care o să-l aducă acasă. Deocamdată, Maia are alte priorități, dar va veni și ziua aceea”, a decalarat Teo Trandafir.

Teo Trandafir, reacție despre viașa sentimentală a Maiei

Teo a vorbit despre relația sentimentală a Maiei: „Va veni și ziua aceea!”
Teo a vorbit despre relația sentimentală a Maiei: „Va veni și ziua aceea!”

S-a născut așa, nu percepe altfel. Chiar o întreba o tipă cum e să fii fata lui Teo Trandafir, și eram și eu de față și mi-am dat seama că nu îmi pusesem problema atât de serios pe cât ar fi trebuit. Și i-a explicat doamnei respective că sunt avantaje, dar și dezavantaje, faptul că tu trebuie să demonstrezi mai mult decât alții, că tu trebuie să fii mai puțin contestabilă, pentru că se presupune că tu ești  fata lui Teo Trandafir și că ție ți se cuvin anumite lucruri.

E ca la mine cu examenul de șofer. Când am dat eu examenul pentru permis, m-au ținut mult mai mult decât pe ceilalți concurenți, pentru că eram doamna Teo și în spatele meu era o mașină de Poliție. M-au dus pe un traseu pe care mergea toată lumea, doar că m-au ținut mult mai mult, tocmai ca să se asigure că doamna Teo nu face porcării”, a declarat Teo pentru revista Viva!.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×