Telespectatorii, şocaţi după ultimul episod Survivor România. Un şarpe s-a plimbat nestingherit prin camera Războinicilor

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
03/02/2020, 16:56
Telespectatorii, şocaţi după ultimul episod Survivor România. Un şarpe s-a plimbat nestingherit prin camera Războinicilor
Şarpe în camera Războinicilor de la Survivor România. Sursa foto: youtube.com

Un şarpe i-a vizitat pe concurenţii de la Survivor România în miez de noapte. Războinicii, obosiţi după o zi istovitoare, nu au văzut târâtoarea pentru că aceştia chiar se pregăteau să doarmă.

Un şarpe s-a plimbat nestingherit prin camera Războinicilor de la Survivor România

Războinicii de la Survivor România au avut parte de un musafir nepoftit în camera lor. Un şarpe a apărut pe perete, dar concurenţii nu l-a văzut pentru că erau obosiţi şi se pregăteau să doarmă. În schimb, detaliul şocant de pe perete a putut fi observat de cei de acasă, respectiv de telespectatori. Şarpele a trecut chiar pe desupra capetelor concurenţilor, pe perete.

Războinicii erau şi înveliţi cu pături şi poate a fost mai bine că nu au văzut şarpele pentru că s-ar fi panicat. Astfel, se poate vedea că Survivor România este o provocare pentru fiecare concurent, în cadrul showului având loc lucruri care nu pot fi anticipate.

Cristina Şişcanu, eliminată de la Survivor România: „Am rămas cu un gust dulce-picant-amar”

Unul dintre concurenţi, Cristina Şişcanu, eliminată din concurs a rămas cu un gust nu prea plăcut după participarea la Survivor România. Cu toate astea, soţia lui Mădălin Ionescu a recunoscut că a fost o experienţă memorabilă, fiind fascinată de puterea de adaptare a organismului uman.  ”Am rămas cu un gust dulce-picant-amar! Dulce… pentru că a fost o experiență unică, memorabilă prin prisma comuniunii cu natura.

Acum nu mai am nicio frică legată de insecte, de rozătoare sau alte vietăți, nu m-ar mai incomoda ploaia dacă m-ar uda… este incredibilă puterea de adaptare a organismului uman!

Acea imagine pe care o vedeam în fiecare dimineață de pe podeaua de scândură pe care dormeam… este divină. Știu că o voi păstra în memorie toată viața: palmierul cu nuci de cocos și Marea Caraibilor. Am cunoscut oameni minunați pe care i-am îndrăgit și îi voi purta în suflet.

Picant… pentru că am avut parte de momente cu nivel maxim de adrenalină. Neprevăzutul, misterul, surpriza fiecărei clipe mi-au dat bătăi de inimă puternice! Amar… pentru că am cunoscut și oameni care au vrut să mă înjunghie pe la spate, dar am plecat la timp”, a declarat Cristina Șișcanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×