Tatăl lui Tavi Clonda ar fi împlinit astăzi 73 de ani! Soțul Gabrielei Cristea, mesaj emoționant pe rețelele de socializare: „Dumnezeu să te odihnească, tati”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
12/02/2020, 18:01
Tatăl lui Tavi Clonda ar fi împlinit astăzi 73 de ani! Soțul Gabrielei Cristea, mesaj emoționant pe rețelele de socializare: „Dumnezeu să te odihnească, tati”
Tavi Clonda, mesaj emoționant în ziua în care tatăl său ar fi împlinit 73 de ani. Sursa foto: Facebook

Miercuri, 12 februarie, ar fi trebuit să fie o zi de sărbătoare pentru Tavi Clonda, întrucât tatăl său ar fi împlinit vârsta de 73 de ani. Din păcate, părintele îndrăgitului artist nu se mai află printre noi, așa că nu mai este loc decât pentru lacrimi și suferință, după cum a mărturisit îndrăgitul artist într-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

Tavi Clonda, mesaj sfâșietor în amintirea tatălui său. Fanii au încercat să-i aline suferința

Azi, tata ar fi împlinit 73 de ani… Dumnezeu să te odihnească în pace, tati!”, a scris soțul Gabrielei Cristea pe contul său de Facebook, iar reacțiile din partea celor care îi urmăresc activitatea în mediul online nu au întârziat să apară. Aceștia s-au grăbit să îi transmită cuvinte de încurajare, sperând că astfel vor reuși să îi aline, măcar puțin, suferința.

Dumnezeu să-l odihnească în pace / Victoria seamănă foarte mult cu bunicul”, sau „Condoleanțe, Tavi, fii puternic. Tati te privește de sus și este mândru de tot ce ai realizat. Capul sus”, sunt doar câteva dintre mesajele primite din partea internauților.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea, datorii uriașe la bancă. Cei dou s-au împrumutat în aceeași zi

De parcă acest necaz nu ar fi suficient, Tavi Clonda va trebui să facă față și unor probleme de ordin financiar. Îndrăgitul artist și soția sa, Gabriela Cristea, au contractat două credite, iar suma datorată a crescut semnificativ odată cu trecerea timpului.

Concret, pe 17 februarie 2017, prezentatoarea TV a semnat un contract de credit şi ipotecă mobiliară, împrumutând astfel de la bancă suma de 89.900 de lei (aproximativ 20.000 de euro la cursul din acea perioadă). Pentru a fi sigură că primește acești bani, Gabriela a  garantat cu contul deschis la bancă, dar şi cu veniturile sale lunare.

Tot atunci şi tot la aceeaşi bancă, Tavi Clonda a făcut un credit de 67.500 de lei (aproximativ 15.000 de euro), garanţiile fiind, la fel ca în cazul partenerei sale de viață, contul şi veniturile. Astfel, cei doi s-au îndatorat dintr-un foc cu 35.000 de euro la respectiva instituţie bancară, sumă pe care vor trebui să o restituie în cel mai scurt timp posibil.

De altfel, nu este pentru prima dată când cântărețul se confruntă cu astfel de dificultăți. Firma prin care își desfășoară activitatea, „Tavi Clonda Production SRL”, a adus, în 2018, un profit net de doar 6.187 de lei, de două ori mai mic decât cel din 2017, care a fost de 13.464 de lei.

Are, însă, toate motivele să se considere un bărbat mândru și fericit, pentru că acasă îl așteaptă zi de zi o familie superbă, care îl face să uite de toate aceste griji. Atât Gabriela Cristea, cât și cele două fetițe, Victoria și Iris, îi fac viața mai frumoasă, iar mama sa este mereu acolo, gata să-l ajute să depășească orice probleme.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×