Târguri de Crăciun în București. Când este concertul de colinde al lui Ștefan Hrușcă

Victor Anghel   
în Stiri de ultima ora
13/12/2018, 13:14
Târguri de Crăciun în București. Când este concertul de colinde al lui Ștefan Hrușcă GALERIE FOTO
Târguri de Crăciun în București. Când este concertul de colinde al lui Ștefan Hrușcă

În ziua în care a fost sărbătorit Sfântul Andrei, respectiv pe 30 noiembrie, Târgul de Crăciun București 2018 și-a deschis larg porțile pentru vizitatori. Nu doar în Piața Constituției, poți să trăiești momente de magie, ci și în alte colțuri din Capitală.

Începând de astăzi, de exemplu, Târgul alternativ de Crăciun sută la sută românesc, ALT. Crăciun, revine la ARCUB, unde va fi până pe 21 decembrie. Accesul publicului la concertele Alt. Crăciun este gratuit. Un alt amănunt important pentru cei care vor să-l viziteze și să se relaxeze este acela că de luni până vineri, concertele încep de la ora 19:00, iar în zilele de weekend, de la 18:30.

Târguri de Crăciun în București

Târgul de Crăciun București poate fi vizitat în fiecare zi până pe 26 decembrie 2018, în intervalul orar 10:00 – 22:00. Pe lângă zona gastronomică, care te atrage de la distanță cu mirosurile extraordinare ale preparatelor tradiționale, făcute după rețete vechi, poți să găsești cadoul perfect la una dintre zecile de căsuțe sau să participi la spectacolele de muzică.

Ediția din acest an a târgului ALT.Crăciun va începe astăzi, 13 decembrie, de la ora 19:00. Iar printre artiștii care vor face spectacol live aici se numără Ada Milea și The Mono Jacks, Eyedrops și Jurjak – va cânta piese de pe cel mai recent album -„Blue Berry”, lansat în urmă cu două luni.

Corul de Copii Radio nu va absenta din lineup-ul ALT.Crăciun din ultimii ani. Micii artiști vor susține două concerte de colinde altfel, iar standarde de jazz se vor auzi a cappélla ul Jazzaîn concertpella de la ARCUB.

Când este concertul de colinde al lui Ștefan Hrușcă

Mâine, 14 decembrie, se anunță o zi plină pe scena amplasată în mijlocul târgului din Piața Constituției. De la ora 19:10 va urca pe scenă Ducu Bertzi, urmat de Narcisa Suciu, pentru ca, de la ora 20.30, toate privirile să fie pe Vasile Şeicaru şi Ştefan Hruşcă.

Seara de sâmbătă, 15 decembrie, va fi deschisă de concertul Paulei Seling, care începe să cânte de la ora 17.00. După aproape o oră de show, frumoasa cântăreață o va lăsa pe scenă Lidia Buble să își susțină spectacolul în timpul căruia va cânta și cele mai noi piese. Andreea Bănică, Bosquito şi Andra vor completa programul serii.

Duminică, 16 decembrie, va fi seara muzicii populare! Irina Loghin îi va încânta pe oameni cu glasul ei de la ora 20:10. Iar Fuego va închide weekendul muzical de la Târgul de Crăciun București.

Ștefan Hrușcă va concerta în Piața Constituției în mâine seară, după ora 20:00

Îndrăgitul artist a cântat în cadrul Cenaclului Flacăra până în 1984. Ștefan Hrușcă a susținut peste 1.000 de spectacole împreună cu Cenaclul care este și astăzi iubit de milioane de români pasionați de muzica folk. De aproape două decenii, cântărețul s-a stabilit în Canada, dar nu a uitat de România și poporul ei. An de an, el se întoarce în țară, unde îi încântă pe români cu vocea și cântecele sale în perioada sărbătorilor de iarnă.

De-a lungul carierei, Ștefan Hrușcă a scos 13 albume și a câștigat numeroase premii pentru muzica pe care o face. Printre premiile sale se numără „Marele Premiu al Muzicii Folk” (1982), „Premiul pentru Creație” (1983) sau „Premiul Uniunii Oamenilor de Artă pentru cele mai multe unități vândute din albumul «Ziurel de Ziurel»” (1996).

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×