Tania Budi iubește ca-n adolescență și nu ține cont de vârstă: ”Este jumătatea mea”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
14/02/2020, 12:50
Tania Budi iubește ca-n adolescență și nu ține cont de vârstă: ”Este jumătatea mea”
Tania Bubi iubește cu foc și patimă și nu ține cont de vârsta partenerului. Sursa foto: Facebook.com

Tania Budi (52 de ani) este o apariție neașteptată de fiecare dată când apare în fața camerelor de luat vederi. Frumoasa blondină a făcut recent dezvăluiri importante despre bărbatul care i-a schimbat viața și pe care îl consideră jumătatea sa.

Tania Budi se iubește cu un tânăr în vârstă de 26 de ani

Frumoasa Tania Budi demonstrează încă o dată că dragostea cu are vârstă. Vedeta s-a iubit cu mulți bărbați din showbiz-ul autohton, iar acum și-a găsit liniștea în brațele unui tânăr. Și când spunem tânăr ne referim la vârstă, însă pe Tania nu o deranjează diferența de 26 de ani.

„Suntem împreună de peste doi ani. Datorită lui m-am apucat de sport. Niște prieteni comuni ne-au făcut cunoștință de Revelion. A doua oară ne-am văzut la scurt timp după, pentru că amândoi ne doream să ne revedem.

Și de atunci am rămas împreună. Este, din toate punctele de vedere, jumătatea mea. Are exact jumătate din vârsta mea”, a povestit fosta iubită a designerului Cătălin Botezatu în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, relatează viva.ro. 

Cine este iubitul frumoasei Tania pentru care a ajuns să facă naveta

Tania Budi nu vorbește prea des despre viața sa amoroasă, dar împărtășește cu fanii de pe rețelele de socializare imagini personale. Așa s-a aflat că frumoasa vedetă are o relație cu un bărbat misterios care nu face parte din lumea showbiz-ului românesc.

Marin Burcea este un tânăr musculos care are o meserie periculoasă având gradul de caporal în Legiunea Străină. Iubitul Taniei este șef de echipă și trăgător de elită ceea ce îl face o persoană foarte dură, dar se pare că vedeta este îndrăgostită peste urechi, motiv pentru care face naveta pentru el tocmai în Franța.

Patroana unui club din Constanța, Tania, s-a iubit cu bărbaţi celebri printre care se numără Cătălin Botezatu, Lucian Viziru sau Dan Bittman. Vedeta a păstrat o relaţie de prietenie cu majoritatea bărbaților cu care a avut relații amoroase.

Vedeta dorește să mai copilărească „un pic”

Tania Budi susține că vârsta este doar o cifră și contează foarte mult cum te simți în exterior. Vedeta a mărturisit că de la o vreme copilărește mai mult, mai ales că este studentă din nou la facultate. Tania a studiat până acum la două facultății: matematică și jurnalism.

„A trecut nişte timp pe lângă mine. De la o vreme încoace, având o perioadă atât de bună, încerc să recuperez. Copilăresc un pic. Să nu mai amintim câţi ani am! Prea s-a comentat în legătură cu asta. N-am nicio treabă cu vârsta biologică. Eu sunt anul doi la facultate”, a mai spus ea.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×