Tanczos Barna a rămas fără carnet, după un nou incident pe drumurile românești. A blocat o coloană MAI

Flaviu Popa   
în Stiri de ultima ora
27/03/2020, 22:04
Tanczos Barna a rămas fără carnet, după un nou incident pe drumurile românești. A blocat o coloană MAI
Barna a provocat din nou probleme pe drum

Tanczos Barna, senatorul UDMR de Harghita, a revenit în centrul atenției în aceste zile. Politicianul originar din Miercurea Ciuc fusese cap de afiș în urmă cu două săptămâni atunci când a fost prins cu mare viteză și a mințit că are coronavirus.

Tanczos Barna, un nou scandal cu poliția

De această dată,  Tanczos Barna nu a acordat prioritate de trecere autospecialelor MAI, ISU și Poliție, care circulau regulamentar pe strada Marton Aron din Miercurea Ciuc.

Conform stiripesurse, autospecialele MAI se aflau în misiune, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase. Din fericire, nu au rezultat pagube materiale sau victime omenești în urma incidentului produs de senator.

Conform OUG 195/2002, Tanczos Barna a fost sancționat contravențional cu suma de 580 de lei pentru neacordare pe prioritate, precum și cu un avertisment pentru că nu avea permisul de conducere asupra sa.

De această dată Barna a rămas fără dreptul e a conduce pentru o perioadă de 30 de zile, după ce i-a fost suspendat carnetul.

Barna, abonatul polițiștilor

În urmă cu două săptămâni, senatorul UDMR a fost oprit de un echipaj de poliție rutieră în localitatea Olteni din Covasna, după ce a depășit viteza legală admisă.

Conform martorilor, Barna a declarat că se grăbește să ajungă la București pentru că a fost testat pozitiv cu COVID-19.

Polițiștii au fost nevoiți să-și ia toate măsurile de protecție și au luat legătura cu DSP-ul. Ulterior s-a dovedit că senatorul UDMR nu avea coronavirus.

În cele din urmă, Barna a declarat că a fost prost înțeles. Senatorul susține că doar le-a transmis polițiștilor că se grăbește pentru a afla dacă are coronavirus, pentru a fi testat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×