Tânăra dispărută din localitatea Tălmaciu, găsită pe Facebook! ”Voiam să fac like-uri și urmăritori”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
10/02/2020, 14:11
Tânăra dispărută din localitatea Tălmaciu, găsită pe Facebook! ”Voiam să fac like-uri și urmăritori”
Tânăra dispărută din localitatea Tălmaciu, găsită pe Facebook

Tânăra din localitatea Tălmaciu, județul Sibiu, dată dispărută și căutată de câteva zile de polițiști este bine-sănătoasă! Cel puțin așa reiese din postările pe care continuă să le facă pe Facebook, unde a spus chiar că vrea să facă cât mai multe like-uri.

Tânăra dispărută din localitatea Tălmaciu, găsită pe Facebook

Andreea Macău, în vârstă de 18 ani, a plecat de-acasă vineri și nu s-a mai întors. Nici la telefon nu le-a mai răspuns părinților săi, așa că aceștia au mers într-un suflet la poliție, unde au declarat-o dispărută pe fiica lor.

Oamenii legii au început să o caute, dar între timp, fata a început să posteze poze cu inimioare pe Facebook, alături de comentarii de genul: „Dacă tot sunt dispărută…” sau „Voiam să fac like-uri și urmăritori”.

Ce au spus pritenii virtuali despre acțiunile fetei

Postările sale au fost văzute și de oamenii legii,care continuă însă să o caute, pentru a se asigura că este în afara oricărui pericol. Fata are 1,65 metri înălțime, aproximativ 60 de kilograme, constituție atletică, păr negru, lung, și ochii căprui.

„Persoanele care pot oferi detalii despre această tânără sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție“, au anunţat reprezentanţii IPJ Sibiu.

Prietenii ei virtuali au reacționat la postările fetei dispărute. Unii s-au amuzat de situașia creată, alții au criticat-o pentru ceea ce face.

„Anunță și tu când mai pleci… Nu se face așa… Anunță…. Ești majoră, dar e important să anunți unde mergi… Părinții tai oricât de stricți ar fi trebuie anunțați”, a scris o altă prietenă virtuală a fetei.

Oamenii legii au încercat să discute cu fata, dar nu au reușit. „Poliţiştii sunt la curent cu absolut toată activitatea ei de pe reţelele de socializare, dar rămâne în atenţia noastră pentru că trebuie să lămurim cu exactitate circumstanţele şi împrejurările în care a plecat şi dacă vrea sau nu să revină la domiciliu“, a declarat, pentru MEDIAFAX, Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×