Tânăra din Italia, despre care s-a spus că ar fi Luiza Melencu, a oferit primele declaraţii: “Sunt foarte speriată”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
09/11/2019, 23:21
Tânăra din Italia, despre care s-a spus că ar fi Luiza Melencu, a oferit primele declaraţii: “Sunt foarte speriată” GALERIE FOTO
Tânăra spune că nu are nicio legătură cu cazul Luizei Melencu. Sursa foto - antena3.ro

Tânăra din Italia, despre care s-a spus că ar fi Luiza Melencu, a oferit primele declaraţii. Aceasta a vorbit în exclusivitate la Antena 3 și a încercat să lămurească întreaga situație în care a fost implicată. Fata a precizat că fratele ei i-a transmis ceea ce se întâmplă în România și recunoaște că ea nu are obiceiul să se uite la televizor. Tânăra a rămas șocată când a auzit ce se petrece și în ce caz este folosită.

Tânăra din Italia, despre care s-a spus că ar fi Luiza Melencu, a oferit primele declaraţii

„Am aflat de filmare de la fratele meu. Eu nu știam pentru că nu prea mă uit eu la știri, la televizor. Mi-a spus că m-a văzut acolo și nu-mi venea să cred, nu știam ce să fac. Nu vreau să mai apar la televizor pe niciun post. Sunt foarte speriată pentru că m-a sunat familia mea și nu vreau să știe nimic. E viața mea. De ce să apar eu la televizor? 

Sunt foarte panicată, îngrijorată și m-am trezit și cu televiziunea. Nu știe nimeni din familie nimic și nici nu vreau să afle. Nu vreau să-mi pun viața în pericol. Dacă află familia mea, mă cert cu ei. Nu îmi e teamă, dar nu aș vrea să apar la televizor, să fiu eu văzută acolo cu ochi răi. Erau doi tipi care probabil m-au filmat. Doi dobitoci. La câți oameni trec pe acolo, nici nu am cum să-mi dau seama.

“Sunt foarte speriată”

Eu sunt acea persoană din filmare. Cred că acum o lună-două a fost făcută acea filmare. E plin de românce în zonă, dar eu nici nu vorbesc cu ele. Dar cum de m-a nimerit fix pe mine că semăn cu Luiza. De unde și până unde. Cineva care ar răpi o fată nu i-ar da voie să mai țină legătura cu familia ei”, a spus tânăra a cărei identitate nu a fost dezvăluită.

Mai mult de atât, la intervenția avocatului Tonel Pop care a întrebat-o dacă o persoană răpită și căutată în toată Europa ar putea fi expusă pe stradă, aceasta a răspuns cât se poate de ferm. „Nu, niciodată”. 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×