Tânăra care s-a operat ca să arate ca Angelina Jolie, mărturii cutremurătoare din închisoare

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
25/10/2019, 12:42
Tânăra care s-a operat ca să arate ca Angelina Jolie, mărturii cutremurătoare din închisoare GALERIE FOTO
Sahar Tabar a fost arestată de autoritățile din Iran. Sursa foto - facebook

Tânăra care s-a operat ca să arate ca Angelina Jolie a făcut câteva mărturii cutremurătoare din închisoare. Femeia, originară din Iran cunoscută pentru transformările pe care le-a avut de-a lungul timpului, se află acum în închisoare. Recent a apărut la un post TV, unde a fost dată exemplu pentru cum ”rețelele de socializare au distrus vieți”. Sahar Tabar, pe numele ei, în vârstă de 22 ani și-a modificat fotografiile pentru a arăta ca Angelina Jolie.

Tânăra care s-a operat ca să arate ca Angelina Jolie, mărturii cutremurătoare din închisoare

A sfârșit arestată de autorități. Tânăra trebuie să răspundă unor acuzații foarte serioase precum blasfemie, incitare la violenţă, obţinere de venituri prin mijloace necorespunzătoare şi incitarea tinerilor la corupţie. În timpul interviului, Sahar a fost prezentată ca fiind un ”zombie” și un exemplu de ”nebunie pentru a deveni faimos pe rețelele de socializare, un model care îți poate distruge pur și simplu viața”.

”Am visat încă din copilărie să fiu cunoscută. Am văzut că oamenii urmăresc ceea ce fac și am simțit că fac ce trebuie. Nu m-am gândit o clipă la urmări, totul mi se părea firesc. Voiam atât de mult să arăt ca ea. Mi se părea cel mai frumos om de pe pământ. Și eu puteam fi acela. Eu putam fi ea. Mă cunoșteau atât de mulți oameni, îmi scriau, mă felicitau”, a spus Sahar.

Sahar Tabar, exemplu negativ

De remarcat că tânăra a fost încarcerată la ordinul unui tribunal din Teheran însărcinat cu judecarea “faptelor ilegale culturale şi a corupţiei morale şi sociale”. Sahar Tabar a obţinut notorietate anul trecut după ce a postat pe Instagram o serie de imagini care o aratau după mai multe operaţii de chirurgie estetică. Aproximativ 26.800 de persoane sunt abonate la contul său, unul care avea parte de activitate zilnică.

Cu toate acestea, imaginile publicate pe reţeaua de socializare nu au plăcut tuturor. Faptul că aceasta și-a dorit să arate ca starul hollywoodian Angelina Jolie a atra mânia autorităților din Iran care o dau acum exemplu negativ tinerilor avizi de faimă.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×