Tamara Buciuceanu Botez, ultimele cuvinte pe patul de moarte! „Sper ca în două zile să fiu acasă!”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
17/10/2019, 13:53
Tamara Buciuceanu Botez, ultimele cuvinte pe patul de moarte! „Sper ca în două zile să fiu acasă!” GALERIE FOTO
Tamara Buciuceanu Botez a murit la Spitalul Elias. Sursa foto - facebook

S-a aflat și care au fost ultimele cuvinte spuse de Tamara Buciuceanu Botez, pe patul de moarte! Astfel, un fost coleg, Virgil Ogășanu a vorbit la telefon cu marea actriță la puțin timp după internare. Culmea, actrița îi jura că starea ei nu este așa de gravă cum scriu ziarele. cu toate acestea, problemele de sănătate cu care s-a confruntat regretata actriță au fost prea grave, decesul fiind anunțat de reprezentanții spitalului Elias.

Tamara Buciuceanu Botez, ultimele cuvinte pe patul de moarte!

„E un lucru atât de trist. A fost un om minunat, o colegă extraordinară, am jucat în multe spectacole împreună”, spunea îndurerat actorul Virgil Ogășanu. Acesta și-a adus aminte că deși sănătatea nu îi mai permitea să joace, Tamara Buciuceanu reușea să vorbească mai mereu cu foștii ei colegi. Și el era unul dintre cei care o sunau constant. „Am ținut legătura telefonică în permanență cu dânsa.

Singurul lucru pe care mi-l spunea era: “Îmi este greu!”O înțelegeam că la 90 de ani îi era greu, nu se mai putea deplasa, trebuia să aibă ajutoare să o îmbrace”, a mai zis actorul. Virgil Ogășanu și-a adus aminte cu plăcere de Tamara Buciuceanu Botez pe care a descris-o drept un om cald și bun. „A fost un om activ, o fire energică, puternică nu numai în viața de zi cu zi, ci și pe scenă avea o energie extraordinară, deosebită, care ne mobiliza și pe noi care îi eram parteneri de scenă”, și-a amintit Virgil Ogășanu

Tamara Buciuceanu Botez, ultimele cuvinte pe patul de moarte! Tamara
Tamara Buciuceanu Botez era mătușa lui Mihai Constantin. Sursa foto – facebook

„Sper ca în două zile să fiu acasă!”

Actorul spune că Tamara Buciuceanu Botez credea că va ajunge acasă destul de repede și i-a transmis că starea ei nu este una deloc rea. „Am vorbit în prima zi în care s-a internat la spital. „E, nu te lua după ăștia din ziare, pentru că mai exagerează. Sper ca în două zile să mă întorc, să fiu acasă, mi-a spus ea. Apoi nu mi-a mai răspuns la telefon. Ulterior am vorbit cu nepotul ei, cu Mihai Constantin.

Am aflat că situația e gravă, a făcut o complicație pulmonară. Se stinge o mare personalitate a teatrului românesc, peste care cade încă o dată o cortină de întuneric. Dumnezeu să o odihnească”, a declarat, pentru Libertatea, Virgil Ogășanu

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×