Tamara Buciuceanu Botez află dacă iese de la Terapie Intensivă! Medicii spun că starea actriței s-a îmbunătățit

Alex Năstase   
în Filme
07/10/2019, 12:21
Tamara Buciuceanu Botez află dacă iese de la Terapie Intensivă! Medicii spun că starea actriței s-a îmbunătățit GALERIE FOTO
Tamara Buciuceanu Botez a fost adusă cu ambulanța la spital. Sursa foto - facebook

Tamara Buciuceanu Botez știe că trebuie să mai rămână internată în Spitalul Elias, acolo unde se află și fostul președinte Ion Iliescu. Cu toate acestea, actrița ar putea avea parte de o veste bună și să iasă de la Terapie Intensivă! Medicii vor decide luni dacă o mută de pe această secție pe salon, conform purtătorului de cuvânt al unității medicale, Silviu Negoiță. „Va mai rămâne câteva zile internată la noi, în acest moment e bine, se alimentează.

Tamara Buciuceanu Botez află dacă iese de la Terapie Intensivă!

Vorbește, dar a înțeles că trebuie să mai rămână cu noi câteva zile. Am chemat echipa de cardiologi, o să o revadă la prânz după ce mai ies niște analize și o să ne spună dacă o mută sau nu în salon. Nu s-a luat decizia de mutare încă, deocamdată este tot în terapie Intensivă”, a declarat acesta. Vă readucem aminte că Tamara Buciuceanu Botez s-a internat la spitalul Elias joi, 3 octombrie.

Aceasta a acuzat în momentul în care a ajuns la spital probleme cardiace. Actrița în vârstă de 90 de ani a avut o stare de sănătate favorabilă, nu a fost intubată sau ventilată, dar medicii au dorit să o țină sub observație. Apropiatii artistei spun că starea acesteia se înrăutăţise în ultima perioadă, slăbise, abia se mai putea deplasa si acuza dureri in piept. Tamara Buciuceanu Botez este una dintre cele mai apreciate actrițe române de teatru, film și televiziune din generația de aur.

Tamara Buciuceanu Botez află dacă iese de la Terapie Intensivă! Tamara Buciuceanu
Tamara Buciuceanu Botez ar putea fi scoasă de la Terapie intensivă. Sursa foto – facebook

Medicii spun că starea actriței s-a îmbunătățit

„Doamna comediei românești”, așa cum i s-a spus, a jucat în peste 25 de filme, personajul său emblematic fiind profesoara Isoscel din seria Liceenii. În urmă cu 3 ani de zile, aceasta declarase într-un interviu că preferă să își vadă de bătrânețe, plus că starea de sănătate nu îi permite să mai joace în producții. „Am zile mai bune și zile mai proaste. Sunt zile în care nu mă simt așa bine, am și eu o vârstă, am și eu problemele mele de sănătate, ca orice om.

Aș vrea să ies din casă, dar nu pot pentru că e frig. Eu m-am retras din activitate ca să-mi văd liniștită de bătrânețea mea. M-a retras pentru că am obosit, nu mai pot. Vreau sa să stau și eu liniștită și să am grijă de sănătatea mea”, declara Tamara Buciuceanu Botez.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×