Suspecții care au chinuit un câine cu petarde în noaptea de Revelion la Satu Mare sunt minori

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
02/01/2020, 12:16
Suspecții care au chinuit un câine cu petarde în noaptea de Revelion la Satu Mare sunt minori
Un câine a fost grav rănit în noaptea de Revelion, la Satu Mare. Sursa foto: newsweek.ro

Apar noi informații în cazul câinelui chinuit cu petarde în noaptea de Revelion la Satu Mare. Anchetatorii au anunțat astăzi că principalii suspecți sunt niște copii.

Niște copii ar fi pus intenționat petarda în gura câinelui

Autoritățile nu pot spune cu exactitate dacă minorii i-au băgat petarda în gura câinelui ori patrupedul s-a apropiat prea mult de pocnitoare. E greu de crezut că sărmanul animal s-ar fi apropiat de așa ceva, căci câinii sunt foarte sperioși când aud zgomotele produse de micile bombe.

Câinele a fost grav rănit chiar în noaptea de Revelion. Acesta se află pe o stradă destul de circulată din municipiul din nord-vestul României. Presa a scris că o petardă i-a explodat cățelușului în gură și că cineva a făcut acest lucru sadic.

Patrupedul a fost operat și preluat de un ONG

Patrupedul a fost operat de urgență. Animalul urmează să fie deparazitat și propus pentru adopție.

De câine se ocupă acum cei de la Asociația FreeLife din Satu Mare, vicepreședinte acesteia, Nicoleta Lontos, fiind cea care a preluat câinele.

Surse judiciare au declarat pentru PresaSM că minorii ar fi acționat în mod intenționat, deci nu e vorba despre niciun accident la mijloc.

Câinele care a suferit rănit grave în urma exploziei petardei era hrănit de localnici și este cunoscut ca un câine liniștit.

„În cercul de suspecţi este un grup de minori, dar autorii nu au fost încă prinşi”, a declarat pentru PresaSM – Paula Gabor, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Satu Mare.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×