Surse: Starea lui Mihai Constantinescu s-ar fi îmbunătăţit după 4 luni de comă. Noi detalii despre artist

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
21/09/2019, 10:04
Surse: Starea lui Mihai Constantinescu s-ar fi îmbunătăţit după 4 luni de comă. Noi detalii despre artist GALERIE FOTO
Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu s-a îmbunătățit

Vești bune pentru fanii lui Mihai Constantinescu! Se pare că starea de sănătate a artistului aflat în comă de mai bine de patru luni de zile s-a îmbunătățit. Medicii au constatat progresul, așa că au decis să-l hrănească pe artist cu mâncare adevărată, deoarece Mihai Constantinescu a supraviețuit până acum doar cu ajutorul perfuziilor.

Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu s-a îmbunătățit puțin

mihai Constantinescu a ajuns la spital în urmă cu patru luni, după ce a suferit un infarct. Ambulanța l-a preluat de la domiciliul său, după ce medicii l-au resiscitat minute în șir. Când l-au stabilizat puțin, aceștia l-au urcat în ambulanță și l-au dus de urgență la spital. Se întâmpla în luna mai. De atunci, celebrul interpret se află în comă, iar medicii au fost rezervați în ceea ce privește supraviețuirea sa.

Ei bine, după patru luni, starea de sănătate a artistului se pare că se ameliorează. Medicii au decis chiar să îi administreze hrană adevărată îndrăgitului cântăreț, dar au păstrat și perfuziile. Potrivit unor surse apropiate cântărețului, citate de cancan.ro, acesta este hrănit printr-un tub.

Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu s-a îmbunătățit
Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu s-a îmbunătățit. Sursa foto: b1.ro

Artistul este hrănit printr-un tub cu mâncare adevărată, nu doar perfuzii

”Mihai e încă foarte slăbit. Doctorii au văzut o evoluție și au decis să îi administreze mâncăruri ușoare printr-un tub. I se administrează supe și legume pasate prin respectivul tub, dar cu toate acestea medicii încă îl țin pe perfuzii”, a declarat o sursă apropiată familiei.

Familia, prietenii și fanii artistului încă se roagă pentru o minune. ”Noi facem acele rugăciuni zilnice după ora 12, începând cu ora 12, rugăciuni comune, sunt foarte mulţi care fac chestia asta şi sperăm ca Dumnezeu… că Dumnezeu nu are mâini, nu ştiu, el are oameni, el lucrează prin oameni, prin îngeraşii lui de pe pământ, aşa spun eu, prin doctori, prin prieteni, prin gânduri frumoase şi bune, pentru că gândurile negative s-ar putea să îi facă rău. Şi atunci noi ne gândim că este imposibil să moară acum, de ce să moară? Şi atunci altă stare i se transmite subiectului respectiv, care e bolnav”, declara Adrian Daminescu în cadrul unui interviu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×