Surpriză uriașă la Vocea României. Andra Gogan ar putea intra în echipa emisiunii. Ce rol va avea!

Dan Suta   
în Stiri mondene
18/10/2019, 14:15
Surpriză uriașă la Vocea României. Andra Gogan ar putea intra în echipa emisiunii. Ce rol va avea!
Andra Gogan ar putea apărea în curând într-un show de mare anvergură, poate chiar la Vocea României! Sursa foto: Youtube

Andra Gogan ar putea intra în echipa de la Vocea României pe viitor, iar zvonul a apărut după ce PRO TV a promovat tot mai des noua generație remarcată în mediul virtual, în special youtuberi. Ar fi o mișcare de marketing genială, iar această bârfă se aude tot mai des pe la colțuri având în vedere că Andra a făcut parte deja dintr-un cunoscut show de la PRO TV, „Cântă acum cu mine”.

Andra Gogan, soluție pentru Vocea României?

În gradena celor 100 de oameni care au picat sau au trecut cântăreții care se prezentau la „Cântă acum cu mine” se afla și Andra Gogan. Show-ul nu se mai difuzează acum, iar fanii se întreabă dacă nu cumva postul de pe Pache Protopopescu pregătește ceva în acest sens. Printre numele care pe viitor s-ar putea alătura echipei Vocea României, fie în backstage fie chiar și ca simplă concurentă se numără Andra Gogan.

De această achiziție s-ar putea bucura postul generalist de televiziune, dar și vloggerița-cântăreață. Ar fi o situație de win-win, având în vedere că Gogan are peste 800.000 de abonați la pagina ei de Youtube. De altfel, PRO TV militează tot mai des pentru promovarea tinerilor carse au un succes zdrobitor pe rețelele online, fie că vorbim de platforma video Youtube sau de Instagram ori Facebook.

andra gogan
Andra are peste 800.000 de abonați la pagina ei de Youtube. Sursa foto: Youtube

Tot mai multe nume noi în televiziune

Selly apare tot mai des pe micul ecran, iar recent a acordat chiar și un interviu pentru cei de la PRO, iar Emil Rengle este, de departe, personajul pe care postul de televiziune l-a lansat atât de bine încât acum se bucură de tot felul de contracte în media, fiind în prezent jurat la „Îmi place dansul” de la Kanal D. Este clar că tinerii din mediul online merită mai multă atenție, asta dacă televiziunile vor să atragă și un alt public.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×