Surpriza pe care a primit-o fetița actriței Edith Gonzalez de la mama ei, după moartea acesteia. Era totul promis

Dan Suta   
în Stiri mondene
11/07/2019, 18:51
Surpriza pe care a primit-o fetița actriței Edith Gonzalez de la mama ei, după moartea acesteia. Era totul promis
Edith Gonzalez i-a organizat petrecerea de 15 ani fiicei sale. Sursa foto: TV Azteca

Constanza, fetița actriței Edith Gonzalez, a avut parte de o surpriză pe care mama ei i-a pregătit-o încă de când era în viață. Marele regret al fostei protagoniste din telenovelele Salome și Inimă sălbatică a fost că a plecat dincolo fără să fie prezentă la aniversarea de 15 ani a fetei sale, a cărei petrecere a organizat-o chiar ea.

Cadoul lăsat de Edith Gonzalez fiicei sale, Constanza

Multă lume s-a întrebat ce se va întâmpla cu fiica actriței având în vedere că nu se înțelege deloc cu tatăl ei biologic, iar soțul lui Edith Gonzalez, cel care a crescut-o și care a fost ca un adevărat tată pentru ea, este și el bolnav de cancer, iar medicii nu îi mai dau mulți ani de trăit.

Fratele lui Edith, Victor Manuel, a declarat pentru presa mexicană că fata este pe mâini bune și că Lorenzo, cel care a rămas văduv, are grijă de fata actriței ca de ochii din cap. De altfel, actrița i-a făcut o mare surpriză înainte să moară. Aceasta i-a organizat în detaliu petrecerea de 15 ani, iar fata a aflat acest lucru abia acum și a fost extrem de emoționată.

Edith Gonzalez avea cancer ovarian. Sursa foto: Tv y Novelas

Cum a reacționat fiica lui Edith când aflase că mama ei avea cancer

„Când a aflat că am cancer, și-a petrecut următoarele trei săptămâni dormind la capul patului meu. Ea nu și-a abandonat nico clipă mama. Este cireașa de pe tort pentru mine”, a declarat Edith despre relația cu fiica ei după ce i-a spus acesteia ce situație medicală are.

„Lorenzo este foarte bine. Singura lui suferință este absența surorii mele”, a declarat fratele lui Edith Gonzalez asigurând presa mondenă din Mexic că se va ocupa de Constanza așa cum a făcut-o și până acum. Edith Gonzalez s-a stins pe 13 iunie 2019 în urma recidivării cancerului ovarian, boală care i-a fost depistat în anul 2016.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×