Surpriză la Kanal D! Dan Cruceru va prezenta Survivor România: „Va fi foarte greu, mai ales din cauza climei”

Dan Suta   
în Stiri mondene
09/01/2020, 15:47
Surpriză la Kanal D! Dan Cruceru va prezenta Survivor România: „Va fi foarte greu, mai ales din cauza climei”
Dan Cruceru va prezenta emisiunea Survivor România de la Kanal D. Sursa foto: captură Teo Show

Surpriză de proporții la Kanal D! Dan Cruceru va prezenta Survivor România și nu Cosmin Cernat, așa cum se aștepta toată lumea. Prezentatorul show-ului a fost prezent în emisiunea lui Teo Trandafir unde a vorbit despre această provocare profesională.

Dan Cruceru va prezenta Survivor România

Fanii show-urilor de acest tip puneau mâna în foc pentru Cosmin Cernat, cel care a prezentat cele trei sezoane ale emisiunii sportive Exatlon. Turcii au vrut să facă schimbări, așa că au apelat la Dan Cruceru.

„Îmi imaginez că va fi foarte greu, mai ales din cauza climei. Vom sta foarte multe ore în soare. Familia nu va fi tot timpul acolo și de asta îmi va fi iar greu. Mă bucur totuși că familia va fi la un moment dat cu mine”, a declarat Cruceru la Teo Show.

Cruceru, soțul fostei membre PNL Cristina Pocora

Dan Cruceru este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune. A prezentat buletinul meteo la un moment dat, iar celebritatea lui a explodat pe vremea postului Acasă TV.

Este blogger de parenting, Taticool. Și soția lui Cruceru este destul de cunoscută. Cristina Pocora a fost membră în Partidul Național Liberal, în prezent membră a Consiliului Național al Audiovizualului.

„Am 37 de ani, 1.90 și vreo 85 de kilograme. Pot spune că sunt un bărbat în toată firea, că am trecut prin multe, că am o experiență de viață consistentă”, este descrierea pe care și-a făcut prezentatorul Survivor pe blogul său.

„Și că nu mă impresionează până la lacrimi multe chestii. Bine, mai puțin faza cu Daenerys când îi moare dragonul. Dar la momentul acela nu aveai cum să nu lăcrimezi oricât de tare ca piatra ai fi! Sunt sigur că mă înțelegeți”, mai scrie Cruceru.

În show-ul Survivor vor participa numeroase vedete: Ruby, Elena Ionescu, Augustin Viziru, Bogdan Vlădău, Asiana Peng și Alex Juratoni printre alții.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×