Supraviețuitorii accidentului în care a murit Cornel Galeș rup tăcerea: „Avea capul zdrobit, nu îl mai recunoșteai”

Dan Suta   
în Stiri mondene
09/12/2019, 17:38
Supraviețuitorii accidentului în care a murit Cornel Galeș rup tăcerea: „Avea capul zdrobit, nu îl mai recunoșteai”
Cornel Galeș a avut parte de o moarte violentă. Sursa foto: wowbiz.ro

Supraviețuitorii accidentului în care a murit Cornel Galeș au vorbit pentru prima oară. Aceștia au dat amănunte despre modul în care s-a produs teribilul accident din Spania în urma căruia fostul soț al Ilenei Ciuculete și-a găsit sfârșitul.

Cornel Galeș a avut o moarte violentă

„A făcut un sens giratoriu şi acolo, la intrarea în autostradă, s-a speriat, sau cine ştie ce s-o fi întâmplat. S-a lovit de balustrada din stânga, apoi maşina a fost proiectată în dreapta”, a povestit unul dintre prietenii lui Galeș pentru wowbiz.ro.

„Impactul a fost devastator pentru el. A ieşit prin trapă, nu purta centura de siguranţă, a murit pe loc. Piciorul era secţionat, avea capul zdrobit, nu îl mai recunoşteai”, a mai spus acesta.

Va fi înmormântat pe 12 decembrie, la Străulești

„A fost dus la Spitalul Clinic din Valencia, acolo unde medicii spanioli i-au reconstruit capul. L-au pus în sicriu, noi, prietenii, l-am vizitat acolo şi ne-am recules, nu ne-au lăsat mai mult de o jumătate de oră să stăm la spital”, sunt alte detalii pe care le-a oferit amicul impresarului.

„Apoi, am aranjat ca sicriul să fie dus la o firmă de pompe funebre, care se ocupă de repatrierea cadavrului”, a continuat să relateze prietenul lui Cornel.

Bărbatul urmează să fie adus în țară mâine, 10 decembrie, iar înmormântarea acestuia va avea loc pe 12 decembrie în Cimitirul Străulești.

Cornel Galeș s-a stins din viață într-un accident rutier pe 30 noiembrie, iar timp de câteva zile moartea lui a fost o mare enigmă, căci nu a confirmat-o nimeni până într-un târziu.

Cornel trebuia să fie prezent astăzi la Tribunalul București, acolo unde avea un alt apel din procesul pe averea Ilenei pe care acesta îl avea cu băieții cântăreței, Mugurel și Cristi Sfetcu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×