”Sunt Isabela Stănescu și sunt țigancă!” Moment unic la Românii au Talent! Cum a reacționat Florin Călinescu

Raluca Ogaru   
în Stiri de ultima ora
15/02/2019, 22:57
”Sunt Isabela Stănescu și sunt țigancă!” Moment unic la Românii au Talent! Cum a reacționat Florin Călinescu GALERIE FOTO
Isabela Stănescu a ridicat juriul în picioare, la Românii au Talent

Tânăra Isabela Stănescu, din Piatra Neamț, s-a prezentat la Românii au Talent și le-a spus juraților că este țigancă și provine dintr-o familie tradițională de căldărari. Fata de 18 ani s-a remarcat prin interpretarea ariei ”O mio babbino caro”, de Puccini.

Juriul i-a remarcat calitățile deosebite, iar Andra s-a declarat profund emoționată de momentul care a ridicat sala în picioare. Tânăra a spus la final că faptul care a emoționat-o cel mai tare a fost că tatăl ei s-a aflat în juriu.

 Cine este Isabela Stănescu: ”Sunt țigancă și mă mândresc cu asta!” Moment emoționant la Românii au Talent

Isabela a venit la Românii au Talent în costum tradițional, chiar dacă a interpretat o compoziție de operă. Juriului nici prin gând nu i-a trecut că tânăra din fața lui va susține un moment atât de emoționant. La final, toți cei 4 membri s-au ridicat în picioare pentru a o aplauda.

Isabela Stănescu din Piatra Neamț este eleva Liceului de Arte ”Victor Brauner”. În clasele I-VIII, a studiat pianul ca instrument principal, a mers la concursuri, olimpiade și recitaluri pe scene importante.  ”Din clasa întâi până în clasa a VIII-a am studiat pian principal, cu mers la concursuri, la olimpiade, cu recitaluri etc. Din clasa a VIII-a, am decis să încerc ceva nou, și pentru că îmi plăcea foarte mult să cânt și vocal, cochetând cu muzica pop, am căutat să iau lecții de canto, dar aveam de ales doar intre canto tradițional și canto clasic, așa că am ales canto clasic, neavând tangențe cu muzica populară”, a declarat Isabela în fața juraților.

Reacția Andrei, după momentul Isabelei Stănescu

Andra a rămas fără cuvinte. ”Mă simt foarte mândră de tine. Când ai intrat pe scenă, am văzut, așa, câteva priviri: Ia uite-o, e îmbrăcată cum e îmbrăcată! Preconcepțiile… Se așteptau, probabil, să faci altceva, să dansezi în vreun fel… Felicitări pentru tot ce faci, pentru talentul tău, pentru frumusețea ta, pentru mesajul pe care îl transmiți”, a spus artista. Florin Călinescu, însă a fost fenomenal, ca de obicei: ”După acest moment, vă zic doar atât: copii, nu mâncați tot din farfurie și nu fiți cuminți, să vă dea părinții la țigani!”.

Isabela Stănescu este bursieră a fundației ”Principesa Margareta a României”. Ea a urcat și pe scena Teatrului Național, iar până la această vârstă a obținut numeroase premii. Participarea la Românii au Talent a schimbat cu siguranță multe mentalități. ”Nu judecați o carte doar după copertă!”, a fost mesajul Isabelei, înainte de a urca pe scenă. (Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!)

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×