Ştefan Stan şi-a tras iubită nouă! Avem poze cu cei doi în pat! Cum arată noua cucerire

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
17/11/2015, 13:18
Ştefan Stan şi-a tras iubită nouă! Avem poze cu cei doi în pat! Cum arată noua cucerire GALERIE FOTO

„Vocea Romaniei” a facut o noua cucerire. Cel putin asa pare din fotografiile pe care el si Maria, o tanara focoasa de doar 18 ani si le pun, de ceva vreme, pe Facebook.

Au incercat ei sa nu atraga atentia, pe cat posibil insa, in weekendul care tocmai s-a incheiat, cei doi amorezi si-au facut aparitia impreuna la un botez de fite care a avut loc in familia lui Pepe, cu care Stefan Stan este bun prieten.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI

Stefan si Maria si-au facut aparitia de mana, moment in care toti cei prezenti au inteles ca au de-a face cu noua iubita a solistului.

Banuielile ca cei doi au o relatie au inceput de ceva vreme, de cand duduia a inceput sa isi puna pe pagina ei de pe o retea de socializare imagini in compania lui Stefan, avand grija, insa, sa ii acopere chipul. Cei care il cunosc, insa, pe artist, si-au dat seama imediat despre cine este vorba

Cea mai incitanta fotografie postata este, insa, una in care ei se „harjonesc” in pat, in dormitor. Desigur, nici aici nu se distinge clar figura lui Stefan Stan, insa…

Contactat de reporterii WOWbiz.ro, „eternul burlac”, daca il mai putem numi asa, nu a dorit nici sa confirme, nici sa infirme ca s-ar afla intr-o relatie cu ploiesteanca Maria.

Sursă: www.wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×