Ștefan Stan despre cununia religioasă cu iubita sa: ”Nu vrem să fie public evenimentul nostru”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
26/02/2020, 16:39
Ștefan Stan despre cununia religioasă cu iubita sa: ”Nu vrem să fie public evenimentul nostru”
Ștefan Stan nu se grăbește să facă cununia religioasă. Sursa foto: Instagram.com

Ștefan Stan s-a căsătorit civil în urmă cu doar câteva luni, dar mărturisește că nu se grăbește să ajungă în fața altarului alături de proaspăta sa soție. Câștigătorul primului sezon „Vocea României” se gândește în schimb tot mai des la perioada în care va deveni tată și știe deja câți copii vrea să aibă.

Cântărețul Ștefan Stan face cununia religioasă abia peste un an: ”E doar o nuntă”

Fostul iubit al prezentatoarei Andreea Mantea, Ștefan Stan, și-a găsit fericirea în brațele unei frumoase șatene cu care a ajuns în fața ofițerului de la starea civilă în noiembrie 2019. Cântărețul a mărturisit că nunta urma să aibă loc anul acesta, dar a hotărât să amâne evenimentul pentru anul 2021.

„Am făcut doar cununia civilă. Urmează să o facem și pe cea religioasă. Peste aproximativ un an o să fie. Inițial, voiam să facem anul acesta nunta, undeva prin august, dar avem alte priorități, care ne-au făcut să amânăm evenimentul. Nu e așa important, e doar o nuntă”, a mărturisit Ștefan Stan pentru libertatea.ro.

Artistul vrea o nuntă restrânsă și evenimentul să fie privat

Ștefan Stan nu consideră că nunta este foarte importantă, mai ales că este deja căsătorit cu acte-n regulă. Primul câștigător „Vocea României” a mai adăugat că nu se grăbește să facă cununia religioasă, dar știe încă de pe acum cum va fi organizată nunta și că va fi una restrânsă.

„Nunta va fi restrânsă, ceva special pentru noi și inaccesibilă pentru cei care nu vor fi invitați. Nu vrem să fie public evenimentul nostru. Vrem să facem în așa fel încât toți invitații să se simtă bine, să se simtă în largul lor, fără tot felul de impedimente”, a mai spus vedeta, potrivit sursei menționate.

Iubita artistului nu știe exact cum va arăta rochia de mireasă, dar a spus că trebuie să probeze mai multe modele înainte de a alege ce i se potrivește. Partenera lui Ștefan Stan a declarat că se gândește la o rochie simplă, clasică, dar în același timp elegantă.

Totodată, soția cântărețului a mai precizat că alegerea rochiei de mireasă se va face în prezența iubitului ei pentru că nu este deloc o persoană superstițioasă. Ștefan Stan a declarat la rândul său că nici nu se pune problema să nu vadă dinainte rochia de mireasă, adăugând că nu dorește surprize.

În altă ordine de idei artistul a declarat că-și dorește o familie numeroasă și abia așteaptă să devină părinte. „Ne dorim copii. Să dea Dumnezeu cât mai repede. Șapte, opt, nu contează”, a mai completat Ștefan Stan.

Soția lui Ștefan Stan se numește Simona și este o tânără superbă alături de care a ales să își trăiască povestea de iubire departe de ochii curioșilor. Artistul nu a făcut prea multe dezvăluiri despre actuala sa relație, însă fericirea i se poate citi pe chip.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×