Ștefan Bănică Jr, prima reacție după moartea Cristinei Țopescu! ”Vei avea întotdeauna un loc special în sufletul meu”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
13/01/2020, 14:23
Ștefan Bănică Jr, prima reacție după moartea Cristinei Țopescu! ”Vei avea întotdeauna un loc special în sufletul meu”
Ștefan Bănică Jr a avut pe Facebook prima reacție după moartea Cristinei Țopescu. Sursa foto: aktual24.ro

Ștefan Bănică Jr a avut o primă reacție după ce vestea tragică a morții Cristinei Țopescu a făcut înconjurul țării! Ștefan Bănică și Cristina Țopescu au trăit o frumoasă, dar tumultoasă, relație de amor, în urmă cu mai bine de 25 de ani.

Ștefan Bănică Jr a avut pe Facebook prima reacție după moartea Cristinei Țopescu

Fiul marelui actor Ștefan Bănică a scris câteva rânduri pe pagina sa de Facebook în memoria celei care i-a fost parteneră de viață și lângă care a recunoscut că a trăit una dintre cele mai frumoase perioade din viața lui.

”Mi-e foarte greu sa scriu aceste randuri. A fost un OM frumos, idealist, cu un suflet mare si un excelent profesionist in meseria ei. A fost omul alaturi de care am trait una dintre cele mai frumoase si intense perioade din viata mea. Drum lin printre ingeri! Vei avea intotdeauna un loc special in sufletul meu”, a scris Ștefan Bănică Jr.

Ștefan Bănică Jr. și Cristina Țopescu, iubire cu năbădăi

Relația dintre Ștefan Bănică Jr. și Cristina Țopescu a fost foarte urmărită în acea perioadă de fanii lor. A avut însă și câteva aspecte mai puțin plăcute, despre care Cristina Țopescu a ales să vorbească după ce fiecare a mers pe calea lui.

„Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea.

A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă – pentru că iar plecasem – ţinea un cuţit mare de bucătărie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă”, povestea Cristina Topescu, la puţin timp după despărţire, citată de revistatango.ro.

Acum, Cristina Țopescu a murit! Trupul neînsuflețit a fost găsit duminică seara în locuința ei. Vestea morții a fost dată de o vecină care a sunat la 112, deoarece nu a mai văzut-o pe vedeta TV încă din data de 19 decembrie.

Polițiștii au găsit-o moartă pe vedeta de televiziune. Era îmbrăcată în pijama și era în pat. Avea 59 de ani. Lângă ea au mai fost găsit doi câini morți și alți trei foarte slăbiți. Erau sufletele lângă care Cristina Țopescu trăia de ani buni.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×