Ștefan Bănică Jr., întristat după ce Mihai Constantinescu și Leo Iorga au murit. Mesajul cântărețului

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
02/11/2019, 21:54
Ștefan Bănică Jr., întristat după ce Mihai Constantinescu și Leo Iorga au murit. Mesajul cântărețului
Ștefan Bănică, mesaj plin de durere după moartea lui Leo Iorga

Lumea muzicii românești a fost greu încercată, după ce în numai o săptămână de zile două nume grele au părăsit această lume. Primul a fost Mihai Constantinescu, care a suferit un atac cardio-respirator la vârstă de 73 de ani, apoi încă o veste tristă a venit sâmbătă, când Leo Iorga a murit la vârsta de 54 de ani.

Ștefan Bănică, mesaj plin de durere după moartea lui Leo Iorga

Ștefan Bănică Jr. a publicat un mesaj pe pagina sa astăzi, după ce a aflat vestea tristă despre Leo Iorga. Cunoscutul cântăreț a postat și o fotografie de doliu, îndurerat fiind de pierderea delor doi mari artiști. „Mihai Constantinescu, Leo Iorga – Dumnezeu să-i odihnească!”, a scris Ștefan Bănică pe internet.

Mihai Constantinescu a murit la vârsta de 73 de ani, după cinci luni de spitalizare. Artistul a ajuns la spital după ce a suferit un infarct, apoi a intrat în comă pentru aproape cinci luni. Și-a revenit din comă, a început să mănânce, apoi a suferit încă un stop cardio-respirator care s-a dovedit a fi fatal.

Leo Iorga a murit la vârsta de 54 de ani

Anunțul morții lui Leo Iorga a venit de la Adrian Ordean, colegul său de trupă, care a anunțat pe rețelele de socializare moartea colegului său. ”Acum 5 minute, colegul meu de trupa LEO IORGA a plecat spre o lume mai buna…DUMNEZEU SA-L IERTE Va ramane in inimile noastre pentru totdeauna”, a scris acesta pe Facebook.

Leo Iorga a început lupta cu cancerul în 2011, când a fost suspus unei operaţii de extirpare a unei tumori canceroase la plămâni, la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Capitală.

În 2014, Leo Iorga a suferit şi o operaţie pe creier pentru extirparea unei tumori de trei centimetri. În urma operaţiei, care a durat trei ore, tumoarea canceroasă a fost eliminată complet. Artistul a suferit mai multe intervenții chirurgicale, însă cancerul a revenit de fiecare dată. Sâmbătă, Leo Iorga a murit la vârsta de 54 de ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×