Ștefan Bănică Jr, dat în judecată pentru că refuză să ia de nevastă o femeie care îl cunoaște de pe internet

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
16/02/2019, 10:17
Ștefan Bănică Jr, dat în judecată pentru că refuză să ia de nevastă o femeie care îl cunoaște de pe internet GALERIE FOTO
Stefan Banica are cel mai ciudat proces din Romania

Ștefan Bănică a fost dat în judecată de o femeie care cere să o ia de nevastă! Artistul, căsătorit deja cu Lavinia Pârva, care urmează să aducă pe lume și un copil, s-a trezit cu un proces pe cap, după ce a făcut o glumă, în cadrul emisiunii X Factor, difuzat de Antena 1, scrie cancan.ro.

Domnișoara trecută de prima tinerețe se afla în public, la una dintre galele X Factor, când Ștefan Bănică a intrat într-un dialog cu Horia Brenciu. Pe parcursul discuției, artistul a făcut, în glumă, o remarcă la adresa tinerei Gina Frâncu. “Este soția mea!”, ar fi spus juratul X Factor. Jurații s-au amuzat, dar Gina a luat în serios gluma lui Bănică.

Ștefan Bănică este dat în judecată de o femeie care cere să o ia de nevastă!

Așa că femeia l-a dat în judecată pe Ștefan Bănică, iar avocații ei au înregistrat, în primă fază, un dosar la Judecătoria Sectorului 3. Gina Frâncu a cerut magistraților să o declare, oficial, soția lui Ștefan Bănică! Dosarul a ajuns la Judecătoria Sectorului 2! Mai mult, conform informațiilor cancan.ro, magistrații l-ar fi obligat pe artist să răspundă acuzațiilor! Astfel că procesul deschis în urmă cu aproximativ doi ani merge mai departe.

Tanara care il revendica pe Stefan Banica in instanta spune ca a avut o relatie cu artistul si pe internet
Tanara care il revendica pe Stefan Banica in instanta spune ca a avut o relatie cu artistul si pe internet

Femeia a depus noi acte la dosar, în care explică magistraților, printre altele, ce pretenții financiare are de la aritst, în cazul în care acesta refuză să semneze actul de căsătorie și poate chiar și consumarea acesteia!

”Da, solicit și o plată, o rentă lunară, în cazul în care nu semnăm acel act de căsătorie care este doar valabil pentru celelalte persoane din jurul nostru. Mă căsătoresc în ce fel vreau eu. Mi-am asumat un risc să povestesc ce a fost”, reiese din documentele pe care Gina Frîncu le-a depus la dosar. Mai mult decât atât, femeia susține că a avut o relație pe Internet cu îndrăgitul cântăreț, care s-ar comportat chiar pătimaș cu ea!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×