STB, anunț de ULTIMĂ ORĂ privind stațiile din Piața Sudului și Calea Dudești. Ce se întâmplă

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
12/03/2019, 16:49
STB, anunț de ULTIMĂ ORĂ privind stațiile din Piața Sudului și Calea Dudești. Ce se întâmplă
STB, anunț de ULTIMĂ ORĂ privind stațiile din Piața Sudului și Calea Dudești

Societatea de Transporturi București(STB) a făcut un anunț de ultimă oră privind stațiile din Piața Sudului și Calea Dudești. Mai exact, începând cu data de 13.03.2019, se înființează stația de autobuze Calea Dudești pentru linia de noapte N104, localizată pe Calea Dudești, după intersecția cu Strada Caloian Județul, pe sensul Șoseaua Mihai Bravu-Bulevardul Burebista.

STB a făcut un anunț de ultimă oră privind stațiile din Piața Sudului și Calea Dudești

De asemenea, începând de luni, 11 martie, s-a modificat succesiunea stațiilor din zona capătului de linie ”Piața Sudului” de pe traseele liniilor R438, R475, R439 şi R440. Așa că, ultima stație de autobuz ”Piața Sudului”, va funcționa ca fiind penultima, iar stația de urcare de pe sensul spre periferie amplasată după efectuarea rondului, va fi ca o stație de coborâre/urcare.

În data de 7 martie, STB informa cetățenii Capitalei cu privire la propunerile Primăriei București legate de reconfigurarea rețelei de tramvaie ale STB pentru scăderea timpilor de așteptare și creșterea capacității de transport. „Primăria Municipiului București, prin Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (ADTPBI), anunță intenția de a reorganiza rețeaua de tramvaie din Municipiul București, ale STB SA.

STB, anunț de ULTIMĂ ORĂ privind stațiile din Piața Sudului și Calea Dudești. Ce se întâmplă
Începând cu data de 13.03.2019, se înființează stația de autobuze Calea Dudești pentru linia de noapte N104

STB a desființat 8 linii de tramvat

În proiectul propus, modificările vizează creșterea eficienței liniilor de tramvai și, totodată, sporirea încrederii și interesului populației pentru acest mijloc de transport nepoluant.Astfel, se propune desființarea liniilor de tramvai 8 (Depoul Militari – Zețarilor), 34 (Banu Manta – Cimitirul Șerban Vodă), 35 (Depoul Militari – Gara Basarab), 42 (Piața Presei Libere – Gara de Nord) și 56 (Piața Sfânta Vineri – Republica”, se arată pe pagina oficială a STB.

STB, anunț de ULTIMĂ ORĂ privind stațiile din Piața Sudului și Calea Dudești. Ce se întâmplă
STB a desființat 8 linii de tramvai

„Călătorii liniei desființate 8 pot utiliza liniile de tramvai:

  • linia 25 (tronson Depoul Militari – Bd. Preciziei – Str. Valea Cascadelor – Bd. Timișoara – Șos. Progresului),
  • linia 23 (pe relația Calea Rahovei – Calea Ferentarilor – Prelungirea Ferentarilor – capăt Zețarilor),
  • linia 32 (Calea Rahovei) și
  • linia 11 (pe relația Bd. Timișoara – Șos. Progresului, până la intersecția cu Calea 13 Septembrie)”, mai informează STB.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×