Sportivă lovită de trăsnet în Australia! Ce spun medicii

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
22/01/2020, 13:16
Sportivă lovită de trăsnet în Australia! Ce spun medicii
Sportivă lovită de trăsnet în Australia. Sursa foto: theaustralian.com

Caz incredibil în Australia, acolo unde o sportivă a fost trăsnită de fulger și a trăit să povestească și celorlalți experiența prin care a trecut! Tânăra se afla în portul Brisbane, când cerul s-a întunecat și a început să plouă.

Sportivă lovită de trăsnet în Australia

Jucătoarea echipei Brisbane Lions a fost transportată la spital, însă nu a suferit răni fizice. Medicii spun că până la începerea sezonului AFLW, tânăra de 27 de ani va reveni pe teren, scrie abc.net.au.

Jessica Wuetschner lucra la descărcarea unor containere cu marfă, în port, când a fost lovită de trăsnet în timpul unei furtuni puternice. Tânăra a fost transportată la spital, însă a fost externată câteva ore mai târziu.

Jess Wuetschner a înscris 23 de goluri, în 26 de meciuri

„Fizic sunt bine, dar încă procesez ce mi s-a întâmplat. Mă simt epuizată așa că mă voi odihni. Am fost extrem de norocoasă. Medicii mi-au spus că îmi pot relua antrenamentele. Abia aștept să revin pe teren, să mă întorc la normal”, a declarat sportiva.

Sportiva  Jess Wuetschner a jucat 26 de meciuri alături de Brisbane Lions și a marcat un număr de goluri care i-ar face să roșească pe majoritatea sportivilor din România!

Tânăra a reușit să înscrie în cele 26 de meciuri jucate nu mai puțin de 23 de goluri! Aproape câte un gol în fiecare partidă disputată în tricoul celor de la Brisbane Lions.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×