Specialiștii FBI, răspuns ferm! Nu există ADN-ul Luizei Melencu în rămășițele umane îngropate de Gheorghe Dincă

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
11/12/2019, 11:20
Specialiștii FBI, răspuns ferm! Nu există ADN-ul Luizei Melencu în rămășițele umane îngropate de Gheorghe Dincă GALERIE FOTO
Luiza Melencu a dispărut de acasă în luna mai. Sursa foto - facebook

Specialiștii FBI au oferit un prim răspuns ferm! Astfel, potrivit unor surse, americanii nu au identificat ADN-ul Luizei Melencu în oasele îngropate de Gheorghe Dincă la marginea unei păduri din Caracal.

Specialiștii FBI, răspuns ferm!

Concret, analiza pe care au efectuat-o cei de la FBI  în Statele Unite ale Americii nu ar fi identificat ADN ce aparţine Luizei Melencu în probele prelevate din rămăşiţele umane pe care Gheorghe Dincă le-a îngropat, apoi indicat oamenilor legii.

Vă reamintim că pe 5 august 2019, procurorii DIICOT şi experţii criminalişti au mers în pădurea de la marginea oraşului Caracal, la indicaţiile lui Gheorghe Dincă, pentru a recupera un sac în care s-ar fi aflat mai multe rămăşiţe umane.

Nu există ADN-ul Luizei Melencu în rămășițele umane îngropate de Gheorghe Dincă

De altfel, chiar Gheorghe Dincă a fost cel care le-a povestit anchetatorilor că a pus rămăşiţele într-un sac, după care le-a îngropat în pădure. Mai mult de atât, acesta a zis clar că oasele îi aparţin Luizei Melencu.

Aproape imediat, rămăşiţele au fost recuperate. A început o adevărată nebunie, dar, în cele din urmă, autorităţile de la Bucureşti au anunţat că probele sunt prea deteriorate şi nu se poate stabili cu exactitate un profil ADN.

Fără să mai stea pe gânduri și la presiunea opiniei publice, procurorii DIICOT au cerut ajutorul specialiştilor FBI pentru a analiza ADN-ul mitocondrial al oaselor, o expertiză mult mai amănunţită care se realizează doar în Statele Unite ale Americii.

Când au primit rămășițele umane, cei de la FBI au transmis în primă fază că, într-adevăr, acestea sunt extrem de deteriorate şi nu este sigur că analiza mitocondrială va putea stabili un profil ADN. cu toate acestea, după o așteptare de câteva luni, americanii au transmis un răspuns ferm.

„Nu există ADN-ul Luizei Melencu în rămășițele umane îngropate de Gheorghe Dincă”, au spus specialiștii FBI. La puține momente a venit și reacția mamei Luizei Melencu. Femeia a fost extrem de tranșantă.

„Rușine procurorilor care m-au umilit. Acum este clar că fata mea trăiește”, a spus Monica Melencu, vizibil emoționată de răspunsul primit de la specialiștii FBI.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×