Șpagă, șpagă, dar pentru cine? Funcționarii primăriei Craiova au găsit 1.000 de euro într-un dosar de autorizare

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
13/02/2020, 16:26
Șpagă, șpagă, dar pentru cine? Funcționarii primăriei Craiova au găsit 1.000 de euro într-un dosar de autorizare GALERIE FOTO
O mie de euro au fost „plasați” într-un dosar. Sursa foto - facebook

Șpagă, șpagă, dar pentru cine? Cam așa s-ar traduce ultima întâmplare de la primăria orașului Craiova, una care le-a adus tuturor zâmbetul pe buze.

Șpagă, șpagă, dar pentru cine?

Mai exact, funcționarii din Primăria Craiova au găsit un plic cu 1.000 de euro între filele unui dosar depus în vederea autorizării unor construcții.

Se dorea practic un răspuns pozitiv pentru o zonă intens mediatizată în ultimii ani, aşa cum au scris cei din presa locală.

Funcționarii primăriei Craiova au găsit 1.000 de euro într-un dosar de autorizare

Culmea situației este dată de faptul că prezența plicului nu a fost raportată decât la a treia, chiar a patra mână de verificare.

Ce indică această situație? Foarte simplu! Discutăm totul în baza a două posibilități.

Astfel, se remarcă fie faptul că dosarele de avizare în aparatul municipalității sunt analizate superficial, fie că persoanele îndrituite să răsfoiască documentația s-au temut și să ia banii, dar și să spună ce au constatat.

Presa locală s-a amuzat de întreaga situație și scrie că probabil funcționarii sunt obișnuiți cu procedura, numai că, în cazul de față, au fost derutați de inexistența numelui la destinatar.

În final, reprezentanții primăriei au decis să declare totul Poliției.

De remarcat că dosarul este înregistrat pe numele unei firme care urmează să ridice mai multe imobile cu destinații multiple.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×